0

Warner Bros. Изпълниха желанието на феновете, като разкриха, че не друг освен Киану Рийвс ще озвучи Батман в анимираната DC League of Super-Pets (DC Лигата на супер-любимците).  Плашещият, разпознаваем глас на Рийвс може да се чуе под емблематичното наметало и качулка в последния трейлър на филма, който тръгва по кината през май. 

Кевин Харт пък ще изобрази само един от няколкото помощници на прилепа, заемайки гласа си на Ace the Bat-Hound.

Трейлърът показва, че Батман и Ace разказват за трагичното си минало.

За удобство този трейлър беше поставен пред изключително успешния The Batman, с участието на Робърт Патинсън и режисиран от Мат Рийвс. 

Докато този филм се придържа към Gotham City, DC League of Super-Pets ще се впусне в цялата DC Universe, като Крипто Супер-кучето (Дуейн Джонсън) и Супермен (Джон Красински) също се появяват за кратко в трейлъра. 

Warner Bros. събра впечатляващ актьорски състав за последния си анимационен филм, като няколко комедийни звезди дадоха гласовете си на Крипто и четириногите колеги на Ace. Ванеса Байер ще изобрази PB, прасе, което става домашен любимец на Wonder Woman, Наташа Лион ще играе Мертън, бърза костенурка, която намира дом с The Flash, а Диего Луна ще озвучи Ch'p, катерица с електрически сили, която се превръща в домашен любимец на Зелен Фенер. Марк Марън ще даде гласа си на Лекс Лутър. 

Освен това, Кейт Маккинън, Томас Мидълдич, Бен Шварц и Джамила Джамил също ще се появят във филма, в роли, които много вероятно биха могли да изпълнят останалата част от Лигата на справедливостта.