Н ов ВИП - комплекс в курорта Павел баня от 15 еднофамилни къщички, който ще бъде завършен до края на лятото предлага басейн с минерална вода на бъдещите собственици.

Нов ВИП - комплекс в курорта Павел баня от 15 еднофамилни къщички, който ще бъде завършен до края на лятото предлага басейн с минерална вода на бъдещите собственици.

Комплексът е затворен за външни посетители. Притежателите на имотите, чиито цени са от порядъка на 130 000-150 000 лв. плюс месечна такса за поддръжка в рамките на над 350 лв., ще могат да използват целогодишно басейн за възрастни и за деца; голяма и просторна градина и парк с места за отдих и пълноценна почивка, както и открит детски кът. Къщите са с квадратура от 349 до 401 кв м, всяка от тях е с двор от около 350 квадрата.

Изграждането е започнало преди около 2 години, част от имотите вече са продадени, споделиха запознати. На практика това е най-големия ВИП-комплекс от луксозен тип на територията на балнеокурорта. В близост до града има още няколко недовършени хотела, наскоро там отвори врати и 5-звезден спа - хотел. В ход е изграждането на още няколко къщи за гости в близките села.