0

Б аба Яга долита с метлата направо у дома за стотачка на 31 октомври. От 99 лв. до 180 лв. е цената, ако искате аниматор с вещерски костюм да ви посети вкъщи и да зарадва детето за Хелоуин, показа проверка на „Телеграф“. Сред най-търсените оферти са за артисти, преоблечени като Баба Яга и Граф Дракула.

Оферти

Най-евтино излиза, ако извикате аниматор с костюм без озвучаване. Тогава цената за час е 99 лв. С включена тематична музика стойността скача до 140 лв. на час. За два часа парти пригответе до 200 лв. Някои парти агенции предлагат и кетъринг за вещерския купон, който излиза по 25 лв. на дете. Включени са пици, сокове, хелоуинска пинята, мандарини, детско шампанско и безплатно заснемане на цялото парти. Други фирми искат допълнително да се плати за професионален фотограф, като кадрите за един час по време на партито ще ви излязат около 100 лв. Ако добавим и машина за пушек, трябва да се бръкнем с още 80 лв. Скачането на батут излиза най-солено. За игра в надуваем замък трябва да платите 210 лв. Някои фирми правят отстъпки от 10-20 лв. на 31 октомври за част от атракциите за децата. Вече има и много магазини за дрехи, книги и играчки, които са обявили до 60 на сто празнично намаление в дните около Хелоуин.

Грим

Много парти агенции предлагат и безплатни комплименти за децата за Хелоуин. Сред тях е гримът, като популярни са предложенията за преобразяване като Мортиша и чичо Фестър от семейство Адамс, както и страшни вампирски варианти на Елза от „Замръзналото кралство“.

Ако не желаете да викате аниматор, може да вземете под наем или да купите само костюм на популярен герой. Цените започват от 20 лв. и стигат до 90 лв. в зависимост от вида на костюма и възрастта на човека, когото искаме да маскираме. Предлагат се дори облекла за кучета, като сред най-популярните са пиратски одежди, които могат да се намерят за 30-40 лв.