0

В лизали ли се в собствения си дом с усещането, че колкото и усилия да полагате, той просто не е достатъчно чист и това е? А на някои други сякаш им се получава като на магия – почти без да си мърдат пръста и хоп - чиста къща, гладки повърхности и блестящи прозорци.

Как ли се случва това, се питаме всички, докато хората, които имат уреди Kärcher, просто си включват прахосмукачката и я оставят тя да свърши почти цялата работа, а те само се наслаждават на резултата. Но вместо да ги гледаме завистливо, може просто да се възползваме от идващия Черен уикенд и да се обзаведем с Kärcher на промоция – защото хем възможностите са много, хем са и с намалена цена.

И така, ето 12 идеи за почистване на дома с уреди Kärcher в един WOW уикенд:

Почистване на пода

Всичко започва и свършва с пода – прахолякът по пода се набива най-много на очи и най-много от цялата къща чистим именно него. Kärcher обаче имат кардинално решение:

Понякога обаче една прахосмукачка не стига и тогава на помощ се притичва УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОД FC 5, който е проектиран с въртящи се валяци, които постоянно са намокрени с прясна вода или препарат за миене на под. Събраната мръсотия пък се събира в контейнера за мръсна вода, а твърдите повърхности (плочки, паркет, ламинат, PVC и винил) са блестящо чисти и след приблизително две минути - отново сухи.

Kärcher

Ако пък сте от хората, които обичат хибридните уреди, а и ви предстои ремонт у дома, заложете на СУХО/МОКРО СМУКАЧКА WD 6 P S V-30/8/22/T RENOVATION – абсолютният звяр на чистите подове от всякакъв тип. Изключително мощна и енергоспестяваща, тя идва в комплект за ремонт, плосък плисиран филтър, функция за почистване на филтъра и интегриран електрически контакт. Смукачката Renovation е идеална за сухо и мокро почистване на частни строителни обекти, тъй като осигурява свръхвисоко засмукване с консумация на енергия от само 1300 W. В доставката е включен комплект за ремонт, който отстранява всички видове груби замърсявания, но също и финия прах, листа и т.н. Устройството е оборудвано със здрав 30-литров контейнер и се доставя с контакт за свързване на електрически инструменти, така че, когато са свързани, прахосмукачката се включва или изключва чрез свързания електроинструмент.

Kärcher

Не искате да зависите от кабели и те да ви ограничават? Значи точно за вас е УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОД FC 7 CORDLESS, който прави ненужно използването на прахосмукачка преди да избършете пода. Уредът премахва всички видове сухи и мокри ежедневни замърсявания с една стъпка, спестявайки поне половината от времето за чистене. Технологията с четири ролки с противоположно въртене позволява бързо и ефективно почистване и отстраняване на мръсотия, включително и на космите от пода.

Няма нужда и от кофа, тъй като уредът за под има както резервоар за прясна вода, така и резервоар за мръсна вода. Устройството е подходящо за всички твърди подове (плочки, паркет, ламинат, PVC, винил).

Kärcher

Отново едно безжично предложение, подходящо за малки домакинства – това е ПРАХОСМУКАЧКА VC 4 CORDLESS MYHOME. Основното ѝ предимство е, че е олекотена и е подходяща за малки пространства, тъй като дава максимална свобода на движение и комфорт. Времето ѝ на работа е до 30 минути, а многобройните интелигентни функции правят работата с прахосмукачката удоволствие - изпразване на контейнера с едно щракване, boost функция, тиха работа, ергономичен дизайн и активен подов накрайник, за да гарантира надеждно събиране на мръсотия от твърди подове и килими. С тази прахосмукачка можете с песен на уста да почиствате и труднодостъпни места, като например по протежението на дивана или под мебели.

Kärcher

Още не сте намерили вашия уред за почистване на под, защото семейството ви е голямо и къщата – също? Погледнете ПРАХОСМУКАЧКА VC 6 CORDLESS OURFAMILY – тя осигурява безпроблемно и надеждно почистване в по-големи домакинства. Това че е за големи семейства обаче не бива да ви обърква - прахосмукачката се отличава с ниското си тегло, филтърната си система без торба и високата си смукателна мощност. С този уред почистването се превръща в радост заради множеството интелигентни функции - включват изпразване на контейнера с едно щракване, boost функция, ергономичен дизайн за почистване в труднодостъпни места и LED светлини на активната подова дюза, което прави праха по-видим и гарантира надеждно събиране на мръсотията. И още – безшумна работа и дисплей, който показва състоянието на батерията и съответните съобщения по всяко време.

Kärcher

Ако пък искате максимално бързо и ефективно да почистите у дома, грабвайте ПРАХОСМУКАЧКА VC 7 CORDLESS YOURMAX, с която почистването е буквално без усилие. Теглото на прахосмукачката е относително ниско, а към това прибавяме филтърна система без торба и иновативен сензор за прах. Иновативният сензор за прах открива замърсяванията бързо и лесно и регулира мощността на засмукване, осигурявайки ефективно използване на времето за работа на батерията до 60 минути. Допълнително удобство е индикаторът за състоянието на батерията и стенната скоба с функция за зареждане. Със сигурност ще ви хареса и това, че можете лесно да изпразните контейнера за прах с едно щракване, както и ергономичният дизайн за почистване дори на труднодостъпни места, а LED светлините на активната подова дюза, които правят праха по-видим, ще ви станат любима функция. Различните дюзи пък правят почистването на всяко пространство лесно като детска игра - дюзата за цепнатини премахва замърсяванията от труднодостъпните кътчета, дюзата 2 в 1 е идеалният инструмент за почистване на мебели и тапицерия, а меката четка е подходяща за почистване дори на деликатни повърхности. Не прахосмукачка, а чудо!

Kärcher

ПРАХОСМУКАЧКА ЗА ПЕПЕЛ И ПРАХ AD 4 PREMIUM. С нея пепелта се изхвърля лесно, без да правите какъвто и да е контакт с мръсотията. Плоският ѝ филтър улавя най-дребните прашинки, металният - по-едрите частици, а практична дръжка на контейнера позволява лесно и удобно изсипване, без да се допирате до съдържанието ѝ. Металният контейнер и гъвкавият смукателен маркуч, който е направен от метал и висококачествени негорими материали, осигуряват максимална безопасност при събиране на пепел. Прахосмукачката разполага и с място за удобно съхранение на всички аксесоари върху корпуса на уреда.

Kärcher

И понеже понякога колата се превръща в наш дом, особено когато висим по задръствания, хубаво е и в нея да ни е чисто и комфортно. За тази цел ни трябва СУХО/МОКРО СМУКАЧКА WD 4 V-20/6/22 CAR - идеалният избор за цялостно вътрешно почистване на автомобила. Тя е обзаведена със специални дюзи, 20-литров пластмасов контейнер, 6-метров кабел и 2,2-метров смукателен маркуч – достатъчно добро оборудване, за да почистите всичко от колата си.

Kärcher

Почистване на прозорци

И ето, дошъл е моментът, в който най-накрая сме почистили пода и можем да вдигнем поглед нагоре, където какво виждаме? Мръсни прозорци! Но спокойно - Kärcher имат решение и за това.

Първо решение - УРЕД ЗА ПРОЗОРЦИ WV 6 PLUS. Той пристига с гъвкав смукателен накрайник, благодарение на който лесно да премахнете излишните течности с едно движение и да постигнете чисти прозорци без никакви замърсявания, петна и ивици. Към всичко това е добавена и батерия с още по-дълго време на работа - 100 минути. Дисплеят пък ще ви предупреждава колко още време има батерията и така да планирате почистването с точност.

Kärcher

Ако пък целта е абсолютно шеметно почистване на прозорци и други гладки повърхности, средството е АКУМУЛАТОРЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ WV 6 + KV 4. Този уред чисти прозорци за нула време, като акумулаторната вибро-чистачка механично разпределя водата, вибрациите премахват мръсотията, а резултатът е блестящи прозорци.

Kärcher

Почистване на пода за маниаци

Има и такива хора сред нас – искат да си минават пода с парочистачка и държат на нея като отделен уред в домовете си. Kärcher знае това и идва със страхотно предложение - ПАРОЧИСТАЧКА SC 4 EASYFIX.

Kärcher

С нея можете да имате комфортно и непрекъснато почистване с пара, при това максимално комфортно. Уредът се отличава с интегрирано място за прибиране на кабела, удобно съхранение на аксесоарите и паркинг позиция за поставяне на подовата дюза. Парочистачката е снабдена с многофункционални аксесоар, с които плочките, готварските печки, абсорбаторите и дори малките драскотини се почистват хигиенично, включително и упоритите замърсявания. С този уред можете да почиствате без препарати и можете да я използвате навсякъде у дома, а резултатът е чисти повърхности и отстранени до 99.99% от всички обичайни за дома бактерии.

Другият специализиран вариант за почистване с пара е ПАРОЧИСТАЧКА SC 3 EASYFIX – уред с подова дюза EasyFix и, внимание - патрон, предотвратяващ натрупването на котлен камък.

Kärcher

Тя позволява непрекъсната работа благодарение на допълващия се резервоар за вода, а времето за загряване е изключително бързо – само 30 секунди. Патронът срещу котлен камък омекотява водата автоматично и удължава живота на уреда. Парочистачката почиства без препарати и е приложима навсякъде в домакинството, а благодарение на аксесоарите плочките, котлоните, абсорбаторите и дори малките драскотини се почистват хигиенично, включително упоритите замърсявания по тях. И още – микрофибърната кърпа се поставя и сваля супер лесно, без да се навеждате и без да имате контакт с мръсотията, а парата има двустепенно регулиране спрямо степента на замърсяване.

Обещахме ли в началото, че ще имате 12 WOW идеи за почистване на дома? Твърде вероятно е сега да искате всички тях в дома ви, но не можем да ви мислим – ние вече си избрахме!