0

Л етни рокли по 20 лева се грабят от модните магазини като топъл хляб от фурна, видя „Телеграф“. Млади дами се подготвят за лятото, като купуват по 4-5 броя различни модели и цветове. По магазините в търговските центрове е пълно летни облекла за всички, като в момента намаленията стигат до 50% и има много размери. В момента може да се сдобиете с рокля до коляното и малко над него за 20-25 лева.

Изработени са от различни материи, като има от памук, вискоза, лен, сатен и много други материали. Има модели, които са на цени и по 30-35 лева, като на тази стойност може да се купи дълга ефирна рокля в различни цветове като бяло, синьо, зелено и много други. Също така могат да се намерят и свободно стоящи туники, които стигат до коляното, по 19 лева.

Модели

Предлагат се и дънки по 30 лева в много цветове и размери. Има такива, които са тип бойфренд, които са с широки крачоли, а има и такива по тялото. Сред моделите могат да се намерят и дънки с копчета от външната страна на прасеца, като моделът е скъсен и краят стига малко над глезена. Цената им е от 25 до 35 лева за чифт. Моделите са в различни нюанси на синьото, има и бяло, сиво и черно.

Летните ефирни и леки панталони са по 25 лева за чифт. Предлагат се в бяло, цикламено, зелено, тъмносиньо и много други. За 20 лева могат да се купят и къси дамски панталони от лен. Има ги във вариант едноцветни, така и на райета с жълто и бяло.

Щампи

Актуални модели тениски пък са на цени от 5 до 18 лева. Тези с бродирани щампи струват 15-18 лева, а с отпечатани са от 5 до 13 лева. Предлагат се и едноцветни от мек памук в бледо жълто, бебешко розово, резеда и много други. Детските блузки пък са по 5-7, лева като се предлагат с щампи на любими анимационни герои.

Дамските бански костюми тръгват от 12 лева за горнище тип бюстие във виолетов цвят. Цената му е намалена от 30 лв. Има и долнище, което е намалено от 25 на 10 лева.

Сандалите за дамите са по 20-35 лева, намалени от 50 лева, а за господата има и черни чехли от екокожа за 10 лева.