0

Х ърватите ни удариха в земята с акцията си за разпродаване на служебни коли от марките „БМВ“ и „Мерцедес“ за символичните 600 евро.

Тези дни беше публикувана покана за публична продажба на държавни превозни средства, която ще се проведе в събота (2-ри март) в склада за автомобили "Cepelin" в Загреб. 

Още в петък потенциалните купувачи ще имат възможност на улица "Великополска 15а" да огледат всички превозни средства, които държавата продава сега, а от 9:00 часа в събота ще могат да участват в наддаването.

Както се посочва, всеки, който иска да участва, е длъжен да внесе депозит в размер на 10 процента от първоначалната цена, тоест най-малко 100 евро. Желаещите трябва да посочат и за кое превозно средство плащат гаранцията, в противен случай губят право на възстановяване на сумата.

 Компанията продавач публикува и списък с автомобили , които се предлагат, заедно със снимки на текущото им състояние.

Така сред по-новите може да намерите серията Škoda Superb , а от линията от 2016 година се продават цели шест . Мощността на двигателя е същата, 2.0, но най-скъпата стартова цена е тази с номер 119, която е 3100 евро. 

На публичния търг могат да бъдат открити множество микробуси, мотопеди, бивши полицейски и пощенски автомобили, както и неизправни автомобили.

Мераклиите да се включат в търга имаха време до 13:00 часа в петък, когато изтече срокът за внасяне на депозита.


*Източник: Blic.rs