0

Х отели и туроператори пуснаха оферти за Нова година, част от предложенията са за 30-40% намаление, ако резервираме до края на август, показа проучване на „Телеграф“.

Хотел във Велинград предлага пакет с три или четири нощувки със закуски или закуски и вечери, като цените почват от 1642 лева за студио за двама при стандартна цена 2345 лева.

Така, ако резервираме и платим 20% авансово до края на август, ще спестим 30% от стойността на почивката или около 700 лева. При резервации до края на септември отстъпката е 20%, а до края на октомври – 10%.

Пакетът включва празнична новогодишна вечеря с богата програма, новогодишен брънч на 1 януари, ползване на басейни, джакузи, сауни и др.

Чужбина

Туроператори предлагат посрещане на ЧНГ зад граница на промоционални цени при ранно записване. 

За четири или пет нощувки в петзвезден хотел в турски курорт може да спестим до 40% от цената, ако се запишем до края на август. Пътуването е с автобус от София и Пловдив, осигурена е възможност и за собствен транспорт. В цената, която започва от 460 лева на база олинклузив, е включена празнична новогодишна вечер с неограничени алкохолни и безалкохолни местни напитки, богато меню, шоу програма с български DJ, ориенталски танци и изненади.

Друг туроператор предлага да посрещнем Нова година в луксозен петзвезден хотел в Анталия, като в пакета е включена безплатна галавечеря. Настаняването е на база ултра олинклузив, пътуването е с автобус, а цената е 662 лева за четири нощувки на човек в стандартна стая.

Сицилия

За 4 нощувки на остров Сицилия цените започват от 1119 лева на човек. Настаняването е в 3- или 4-звездни хотели, пътуването е с директен полет от София, осигурен е български водач, включени са четири екскурзии. Цената е до изчерпване на промоционалните свободни места.

Ако се запишем до края на септември, можем да посрещнем Нова година в Албания, в лукса на 5-звезден хотел на брега на Адриатическо море, срещу 586 лева на човек в двойна стая. В стойността се включва транспорт с автобус, три нощувки и две вечери и празнична новогодишна вечеря.
Посрещане на Нова година в Дубай пък ще ни излезе минимум 2533 лева за седем нощувки.