0

Р одни предприемачи вече въртят бизнес с умни платформи. Изкуствен интелект е на тезгяха за 2999 лв. на промоция, показа проучване на „Телеграф“. Цената важи само до края на май. Интелектът може да разработва видеа и да оправя правописни грешки. В момента с отстъпка се продават и софтуери за търговски обекти, които улесняват работата в складове и магазини.

Бизнес

Изкуственият интелект за 2999 лв. търси своя собственик, за да му помогне да развие собствен софтуерен бизнес. Става дума за умна платформа, която генерира различно съдържание – работи с ключови думи, със социални медии, с рекламни кампании, проверява правопис, дава идеи за видеа на различна тематика, разработва клипове и др. Като процесор за плащане може да бъде Stripe, Paypal, Coinbase, Razorpay и други, уточняват предприемачите, които продават изкуствения интелект. Цените на плановете също могат да бъдат променяни от новия собственик, допълват продавачите.

Софтуер

Препродажбата на софтуер е сред най-популярните инвестиционни решения, изтъкнаха IT експерти. Най-масови са офертите за складови програми, предназначени за магазини. Сред предложенията е търговски софтуер за 360 лв. Има голям набор от отчети и справки, разполага със система за развиване на права на операторите, поддържа партиди на стоките, ревизии, преоценяване на стоки и брак. Има и електронен дневник за доставките, база с контакти на контрагентите и рецептурник за работа в заведения.

За 319 лв. може да се купи и софтуер, който улеснява работата на обслужващия и управленски персонал в заведения и хотели. Маркирането чрез тъчскрийн прави работата изключително бърза и лесна, изтъкват продавачите. В момента на промоция се предлага и складова програма за 190 лв., с която да следите наличностите и влезлите и излезли стоки от обекта.