0

О т първия ден на февруари Горилла ще господства в Билла, за да пази най-големите отстъпки специално за клиентите на веригата. Кралят на маймуните е подготвил изобилие от Кинг оферти – големи опаковки, големи отстъпки и мултипак предложения на продукти от любими марки. В следващите две седмици клиентите ще могат да грабнат от лапите ѝ разнообразни хранителни и нехранителни продукти на атрактивни цени, ексклузивни 1+1 оферти и още много Кинг изненади.

Оферти 1+1 – два продукта на цената на един

istock

По време на Кинг кампанията в BILLA, клиентите, водени от следите на Горилла, могат да открият страхотни 1+1 предложения и да закупят два броя от определени продукти на цената на един. Специалните Кинг оферти включват още изгодни мултипак предложения за споделяне със семейство и приятели, както и оферти с до -50% от цената на избрани артикули, а пълния списък с промоционалните предложения е наличен в тематичната Кинг брошура.

Гранде Кинг уикенд за потребителите с BILLA Card

BILLA

По традиция, BILLA е приготвила грандиозен Кинг уикенд за своите клиенти, пазаруващи с BILLA Card или с приложението BILLA App. В периода 02.02-04.02 те ще имат възможност да пазаруват с -25% отстъпка от цената на всички кашкавали, всички видове кафе и чай, както и всички перилни препарати. С лоялната програма на BILLA колкото повече пазарува всеки клиент, толкова повече пести, а специалните бонуси и отстъпки се натрупват по време на целия месец.

Кинг супер старт на седмицата в BILLA

Изгодните Кинг предложения продължават между 5 и 7 февруари, по време на Кинг супер старт, когато горилата на BILLA ще разкрие последните супер оферти от първата седмица на кампанията.

Всички Кинг оферти за периода 1-7 февруари можете да разгледате тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura