0

1. Кога и как стартира бизнеса на ОТТО бутик?

Отто бранд стартирахме официално през 2017г заедно, вече 6 години. Първоначално започнахме продажби в OLX и Facebook. След като се уверихме в това, че сме полезни за нашите клиентите и имат нужда от този тип продукти, разширихме каналите за продажби и асортимента, които предлагаме днес.

2. Как дойде решението за изграждане на по сериозно онлайн присъствие?

От самото начало сме в сферата на онлайн търговията, това е нашата концепция. Започнахме да продаваме през 2017г в Продавалник, сегашния ОЛХ, след това в социалните мрежи, стартирахме и собствен сайт, а по късно започнахме да продаваме и в маркетплейс платформи.

ОТТО бутик

3. Какво трябва да знаем преди да закупим екстеншъни от естествена коса?

Когато реши да удължи косата си първото, което клиентът трябва да определи за себе си е каква е дължината на косата, която търси и каква визия иска да постигне. Разбира се ако клиента не е ориентиран в дължината и грамажа, който е необходим за косата му, ние му съдействаме за да направи правилния избор.

4. Смятате ли да разширите гамата си продукти.

За нас най-важното е продукта да е качествен, причината да имаме тези продукти е, че с годините, когато избираме даден продукт за продажба, ние ги ползваме и когато се уверим, че на нас ни харесва като качество и би бил полезен достатъчно, тогава го предлагаме и на клиентите ни.

Нашият бутик предлага освен коси за удължаване и уреди за коса. Преси за изправяне и маши за къдрене. Продукта ни инфраред преса за коса е един от най- купуваните артикули от магазина ни и на първо място в списъка на Емаг категория „Преси“

ОТТО бутик

5. Кажете името на една личност, на която се възхищавате и е ваш пример.

Джеф Безос топ 3 най- богатите хора, стартирал със сайт за продажба на книги, който превръща в най – голямата маркетплейс платформа в света.

Кайли Дженър е една от най- богатите звезди в наши дни. тя успя да се издигне до световна слава, което ѝ позволи да започне свои бизнеси и да се превърне в най-младия милиардер, който е построил собствен бизнес.

6. С какви думи бихте мотивирали един млад човек да започне бизнес в България?

Всеки човек има потенциал да започне бизнес, стига да има идея, желание и хъс. България е малка държава и ако продаваш качествен продукт със сигурност ще имаш успех, след напредването винаги бизнеса може да стане и извън територията на България живеем в 21 в доставките и комуникацията между хората по света е общодостъпна.


ОТТО бутик e част от eCommerce Academy Awards 2023 - Конкурсът на електронните търговци в България. Повече за наградите и как да се включите можете да видите тук: https://awards.ecommercebg.com/.