0

П редстои ви ремонт, искате да освежите обзавеждането вкъщи с нов удобен диван или с по-голям телевизор? Изтича застраховката за колата, а все още не сте платили изравнителната сметка за парното? Хладилникът се разваля точно в най-големите жеги и трябва спешно да се поднови... Често планирани или непредвидените разходи ни изправят пред дилема как да се справим с месечния бюджет. А искаме и да се заредим с положителни емоции от почивка на хубаво място. Е, тези необходими продукти и преживявания вече са по-достъпни с карта neon и приложението на tbi bank. Ето как може да са ви полезни в различни ситуации от ежедневието.

Какво прави neon и tbi bank app различни?

На пръв поглед има няколко неща, които ги отличават от картите и приложенията на останалите банки. Накратко, neon и tbi bank app се предлагат без каквито и да било месечни и други такси, без такси за преводи и плащания на сметки, с тях получавате едни от най-високите лихви за спестени пари.

Това, което прави карта neon наистина уникална обаче е опцията за секунди да разсрочиш плащания напред във времето. Ако личните пари не ви достигат, бързо и удобно, изцяло през приложението, може да вземете финансиране за най-различни покупки. За секунди през приложението може да кандидатствате за така наречения шопинг лимит до 5 хил. лв.

Как да разсрочваме плащания с neon?

Ако имате пари по сметката може да платите с тях, след което с няколко лесни стъпки в мобилното приложение да разсрочите сумата на няколко вноски напред във времето, стига плащането да е рамките на одобрения ви шопинг лимит. Ако изберете вноските да бъдат три, тогава няма никакви такси и лихва, а при опцията за 6 или 12-месечни вноски, които ще са по-малки като стойност, ще имате ниска такса. Веднага щом разделите някое от направените през последния месец плащания, ще получите парите си обратно по сметката и така може да ги използвате за други нужни покупки. Може да разделите парите за по-голяма покупка като нов смартфон или друга техника, или по-малка - като вечеря в заведение или пазар в супермаркет, стига да е за над 40 лв.

tbi bank

Ако нямате достатъчно пари по сметката към карта neon – отново няма проблем. Тя дава възможност за пазаруване дори с пари на банката. В рамките на одобрения шопинг лимит може да плащате с neon и да разделяте на вноски всякакви покупки. Така всичко неoтложно нужно или просто желано, става достъпно по лесен, удобен и изгоден начин.

За още по-големи разходи през приложението може да се вземе и кредит до 20 хил. лв. – целият процес е изцяло дигитален.

Може дори да се печели

През приложението на tbi bank всеки клиент може да се възползва и от едни от най-добрите лихви по депозити в България (до 3,2%). Може да си отворите и няколко виртуални „Касички“ – спестовни сметки, които носят 1% доходност, като може да теглите и внасяте пари по всяко време. Когато получите заплата, може да заделите част от нея във виртуална касичка и така парите ви ще се олихвяват и увеличават допълнително, докато спестявате за нещо необходимо в бъдеще.