0

Ц ифровата иновация намери подкрепа в лицето на партньор, който помага на клиентите да спечелят и създадат стойност от облачните технологии. Компания Mainstream оперира на българския пазар от началото на годината и разполага с най-големия екип от облачни експерти в региона. Мисията ѝ е да реши ИТ предизвикателствата, които стоят пред клиентите, като предложи решения, но не генерични, а изцяло адаптирани към техническите изисквания, бизнес стратегията и плановете на отделния клиент.

Персонализираният подход към облачната трансформация е от ключово значение

Като водещ доставчик на мултиоблачни решения в Югоизточна Европа Mainstream осигурява на клиентите си техническо и търговско използване на различни платформи – от публични (Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud) до частни облачни решения. За да се определи оптималното решение, експертите на Mainstream подробно се запознават с бизнес средата, процесите, нуждите и предизвикателствата на конкретната компания и предлагат вариант, който отговаря на нейните изискванията и същевременно е и най-изгоден.

Персонализираният подход, основа на всеки проект за трансформация, се изразява в доброто разбиране на моментното състояние и на целите, които клиентът иска да постигне с използването на облачна технология. Компания Mainstream от години е известна като надежден партньор, чиято роля е да подкрепи ИТ модернизацията и ръста на клиента, независимо от избора на облачна платформа и модел.

Фокусираната експертиза като гаранция за качество

Преди 15 години Mainstream започна да работи по това днес да бъде лидер на облачната трансформация в региона. Екипът от над 100 облачни и системни инженери, чиято мисия е да предоставят на клиентите най-високото качество на услугите, постоянно се усъвършенства. Тъй като нуждите на пазара се променят, компанията непрекъснато подобрява облачните си услуги, за да създава допълнителна стойност за своите клиенти. На базата на дългогодишния си опит екипът на Mainstream изгради собствена и доказана в практиката методология.

Възможността за избор и подкрепата имат значение

С екосистемата си на център за данни в региона, включително два центъра за данни в София и Каспичан, Mainstream предлага гъвкави опции за облачно хостване на инфраструктура и приложения. В зависимост от нуждите на клиента центровете за данни предоставят най-високо ниво достъпност и редундантност с възможност за бързо установяване на операции на алтернативна локация (failover). Що се отнася до сигурността – компанията осигурява надеждна среда за хостинг на потребителски приложения и данни. Последният и особено важен елемент е подкрепата – за анализиране на наличната инфраструктура, определяне на облачната стратегия, миграцията, планирането и оптимизирането на разходите. Тъй като на пазара се предлагат много облачни решения, всяко от които има различни предимства, както и фактът, че бюджетът може да се надвиши, ако към облака се подходи лекомислено и без стратегия за оползотворяване и управление на ресурсите, помощта на експертен партньор е ключова за реализацията на технологичните и финансови предимства на облака.

Ако желаете да научите как специалистите на Mainstream могат да подкрепят и ускорят Вашата трансформация в облачна среда и да помогнат да подобрите бързината, гъвкавостта и сигурността на Вашата ИТ екосистема, посетете сайта или запазете час за безплатна консултация.