0

Представете вас и вашата компания в няколко изречения?

DAVIRA Fishing е семеен риболовен магазин, създаден с много любов и грижа.

Аз съм Радослав Лазаров и съм основния двигател, който стои зад идеята DAVIRA Fishing. Помощните колела са моето семейство, които активно се включват през различни инициативи и проекти. Любител съм на спининг и джигинг риболова и през годините не съм спирал да се уча за всичко, свързано с любимото ми хоби. То ме отведе в посока да го превърна в семеен бизнес.

Пътят ми започна през септември 2019 година, когато създадох онлайн магазин DAVIRAFishing.com, който работи и до днес с една единствена цел – да предостави качествени риболовни продукти и услуги на нашите клиенти.

Паралелно започнах да развивам и сервиз за риболовни макари: ремонт, обслужване и тунинг на всички марки риболовни макари.

Следващата естествена стъпка беше откриването на физически магазин DAVIRA Fishing в град София, ул. Въртопо №47 – на 150 метра от метростанция Мусагеница. При нас можете да намерите голямо разнообразие от риболовни макари, въдици, влакна, примамки, аксесоари, консумативи, продукти за грижа за такъма и всичко за спининг и джигинг риболов. Ние ще ви покажем отблизо и сервиза ни за риболовни макари.

Разкажете за вашите продукти и как поддържате интереса към тях?

В DAVIRA Fishing винаги се стремим да представяме на нашите клиенти качествени и различни продукти, които да отговорят на най-високите стандарти в тази индустрия. Другото което ни отличава е  сервизът за риболовни макари – място, в което се грижим за такъмите на нашите клиенти, така че те да могат максимално да се насладят на любимото си хоби.

Как да се грижим за такъма?

На този въпрос отговорът е – с любов. Грижата за такъма е постоянен процес и екипът на DAVIRA Fishing споделя знание и ноухау с нашите клиенти в група във Facebook: Обслужване на макари/Reels maintenance service/Επισκευές μηχανισμών

Къде се продава по-лесно: онлайн или офлайн?    

За нас е по-лесно офлайн. Причината за това е, че екипът ни работи с удоволствие и всеки наш клиент е и наш приятел. На място във физическия ни магазин можем по-лесно да предадем емоцията за любимото ни хоби и на нашите клиенти. А хобито е преди всичко емоция.

Кои нови маркетингови инструменти или рекламни похвати ви се иска да приложите, а все още не сте?

Планираме навлизане в нови социални мрежи, като Tik Tok, както и да изследваме инфлуенсърски маркетинг.

Работим и по проект за по-силно присъствие с обучителни инициативи за нашите клиенти основно на теми, свързани с грижа за такъма – това е уникалната експертиза на DAVIRA Fishing на пазара.

Продължаваме развитието и на кампаниите с нашите партньори от Хвани - Пусни и Спечели. Целта е по-силно популяризиране на инициативите за опазване на околната среда и нашата природа.

Кой е най-силният ви мотив да участвате в конкурса „eCommerce Academy Awards 2022“?

Най-силният ни мотив е да продължим да се развиваме и да ставаме по-добри и предпочитан бранд от нашите клиенти.

Споделете едно нещо, което искате да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022, за да улесни вашите продажби и процеси?

Създаване на организация от експерти и професионалисти в сферата на онлайн търговията, които със знания, опит и умения да подпомогнат и малкия и средния бизнес в страната.