1

И риболовът вече може да се практикува на лизинг за 8 лв. месечно. Магазините, в сътрудничество с кредитори, са пуснали специални оферти за такъми на изплащане, показа проучване на „Телеграф“. Колкото по-бързо се издължите, толкова по-ниска ще бъде лихвата.

Оферти

Времето се оправи и хората, на които риболовът е хоби, се активизираха. Язовирите са пренаселени и имаме все повече клиенти, коментираха от магазин за риболовни принадлежности. Затова търговците предлагат гъвкави схеми за изплащане на скъпите такъми.
Сред офертите е да си купите качествена въдица за 195 лв. Имате възможност да я изплащате три години, но в такъв случай цялата лихва е 100 лв. Вноската е 8,31 лв. всеки месец. Ако изплатим продукта за 3 месеца, накрая ще платим с 9 лв. отгоре, като три пъти трябва да платим по 67,68 лв., обясниха продавач-консултанти. На лизинг може да се вземе и въдица за 250 лв., като за три месеца вноската е 84,82 лв. За 36 месеца трябва да внасяте по 9,48 лв. всеки месец. Макара за въдицата може да вземете срещу 60 лв. на месец, като трябва да я изплатите на три вноски. За 36 месеца сумата е 6,70 месечно.

Промоции

Продавачите изтъкнаха, че на изплащане могат да се купят и въдиците, които са на промоция в момента. Важно за клиентите е да знаят, че отстъпките ни важат дори да пазаруват на лизинг. Доставката е безплатна над 150 лв., допълниха от магазин в София. В момента има намалени както въдици и макари, така и походни легла, сгъваеми столове и непромокаеми екипи. За 75,60 лв. може да купите макара, намалена от 108 лв., а въдици има за 48 лв. вместо за 80 лв. Подплатено непромокаемо яке, подходящо за риболов, излиза 105,60 лв., като преди е струвало 176 лв. Сгъваемо легло излиза 700 лв. вместо 1000 лв., а спални чували има за 300 лв. със стара цена 410 лв.