0

М еле за акумулатори на половин цена регистрираха търговци. Онлайн магазините, намалили с близо 50 на сто стойностите на стоките си за автомобили, едвам смогват с поръчките и доставките.

Ударните промоции са валидни до края на януари, показа справка на „Телеграф“. Акумулаторите ще бъдат на акция още една седмица и хората се сещат в последния момент да се възползват, разказаха търговци.

Цени

Цените на акумулаторите тръгват от стотина лева и минават 300 лв. Намаленията са средно с между 30 и 45 на сто.

Сред предложенията е акумулатор за 95 лв., намален от 170 лв. Капацитетът му е 60 Ah, а размерите - 242x175x190. За 135 лв. може да се купи и с капацитет от 75 Ah.

Предишната му цена е била 225 лв. За 400 вместо за 490 лв. продават и акумулатори с по-голям капацитет.

Сред офертите е за 240 Ah, като основното му предимство е, че  е проектиран да захранва техника и транспортни средства, работещи на електричество за продължителни периоди от време.

Условието да получите промоционалната цена е да върнете стария си акумулатор със същия или подобен капацитет.


Подаръци

Много търговци правят и допълнителни подаръци при закупуването на стоки. Ако платите варел с 200 литра масло, ще получите безплатно пухено яке без ръкави и брандирано с марката на продукта.

При покупка на друга марка моторно масло от литър подаръкът е спрей за почистване на климатик. Други безплатно изпращат зимна течност за чистачки при поръчка на немско масло в комплект с филтри.

Има и търговци, които осигуряват като комплимент на клиентите си безплатна доставка до офис на куриер без значение от сумата на поръчката. 

На промоция в момента до края на месеца са и всякакви добавки за автомобила.

Добавка за масло от 443 милилитра може да се намери с 21 процента отстъпка от 19 лв. на 15 лв. Концентрат за инжекционни системи и дюзи в разфасовка от 178 милилитра е на промоция за 12,40 лв., намалена от 14 лв.