0

М еле за коли под наем за морето на промоция. Арендаторите регистрират рекорден интерес заради цените на возилата, които са с 15 процента намаление. Отстъпките са в сила, ако заявите автомобил до 19 юни за периода от 7 юни до 30 септември, показа проучване на „Телеграф“. Заради ограничението в срока за резервация на кола в момента напливът е огромен, споделиха от фирма за наем на коли.

Оферти

Сред офертите е да наемете лимузина, в която комфортно да пътуват 5 човека, а в багажника се побират един голям куфар и два малки. За 8 дни цената е около 300 евро, което прави по 60 евро на човек. Малко по-евтино излиза да се наеме джип за 5 човека също за 8 дни. Стойността е 276 евро. В багажника има място за 2 големи куфара и един малък. Колата е с климатик и с ръчно управление. В офертите влиза изминаване на неограничени километри, както и такса за обслужване на летището, ако взимате колата от аерогарата. Включено е и ограничаване на отговорността при удар и щети, защита от кражби и 20% ДДС.

Условия

Условията на фирмите, които дават автомобили, са да пазите колата чиста, като някои не позволяват да возите домашни любимци. Автомобилът се взима или от паркинга на компанията собственик, или от летището. Има възможност за доплащане за детска седалка. Стойността е около 5 евро на ден с включен ДДС. Същата е дневната тарифа, ако искате и шофьор. Ако желаете да ви добавят и GPS навигация, трябва да се бръкнете с още 10-11 евро на ден. За допълнителна застраховка ще ви искат по още 12 евро на ден. Има възможност за плащане онлайн. Важно условие, когато наемате автомобил, е да го вземете в делничен ден. Повечето компании не работят събота и неделя и не предлагат опция да си вземете колата от тях през уикенда. Удобство е, че някои фирми докарват возилото до адреса на наемателя в удобно за него време срещу допълнителна такса.