0

Търговията с акции, облигации и ETF-и става още по-достъпно и вълнуващо преживяване – с новия продукт Investment на дигиталния портфейл MyFin парите ти започват да работят за теб чрез сключени сделки само с пет клика. Създавай собствено портфолио бързо, лесно и в реално време на капиталови борси във всяка точка на света! Твоето финансово пътешествие с MyFin Investment включва актуални пазарни цени и ти дава възможност да проследиш движението на таргетираните активи за отминал период назад. От функционалността могат да се възползват всички клиенти на MyFin независимо от абонаментния им план, като в началната си фаза тя ще бъде достъпна само за българския пазар, а на по-късен етап и за финтех любителите в чужбина.

Като верен помощник в трупането на дивиденти MyFin Investment ти осигурява добра перспектива за развитие. С придобиването на цяла акция получаваш и собствеността, а оттам и независимост от брокера, с когото търгуваш. В допълнение имаш и пълен карт бланш да определяш трансфера на акцията към други борси. Така MyFin Investment се превръща в добър инструмент за печалба и за инвеститори с по-голям обем парични средства. Дигиталната търговия с услугата може да прерасне в истинско пристрастяващо хоби и заради факта, че купуваш акции на борсови цени. Ти избираш в кой момент да продадеш част или цялата наличност в портфолиото си в зависимост от моментната динамика на цената на актива спрямо лева (BGN), еврото (EUR) и щатския долар (USD).

Оптимизирането на всички процеси с цел пестене на твоето време и максимален комфорт при менажиране на средствата в онлайн среда е водещо за MyFin. С Investment функционалността имаш възможност да добавяш акции като любими и още по-лесно да следиш волатилността им. Можеш да настройваш нотификации за промяна в цената и да научаваш моментално за това при предварително зададени критерии.

MyFin е единственото българско приложение, с което правиш преводи, плащаш комунални услуги, подновяваш винетката си, инвестираш в акции, ETF-и, облигации, и търгуваш с безналично злато. И не на последно място: разполагаш с AI асистент за управление на личния бюджет. Фокусът на дигиталния портфейл е насочен към предлагането на продукти и услуги, които те карат да се чувстваш като у дома си в сферата на мобилното банкиране.