0

П анталони, пролетни якета и блузи с 20% отстъпка до края на май предлагат търговци в интернет магазини. Очакваните отстъпки, които достигат до 70-80%, се очакват след месец, когато обаче и предлагането на модели и номера ще е доста по-ограничено.

Така в момента се продават блузи за пролетта и лятото за 50 лева, а след намалението цената им пада на 40 лв. Има и широки разкроени дънки от тънка материя, които също са свалени от 50 на 40 лева. За да се използва намалението, е необходимо потребителите да въведат специални промокодове, които са изписани на страниците на търговците за определени продукти.

Облекла

Различни марки и видове спортни обувки и сандали са пуснати с намаления през май. Отстъпките обаче и при тях са доста оскъдни, като стигат до 20-30%. Например дамски леки обувки тип балерина от изкуствена материя в момента се продават за 56 лева, но с код цената им пада с 20% надолу или за 45 лв. От модела има и номера от 35 до 42. Памучна широка риза с цветя пък в момента е намалена от 70 на 56 лв., като има размери от ХS до ХL. Блуза с паднал ръкав е намалена от 40 лв. на 32 лв.

Луксозни

Маркови кожени кецове на известен бранд в момента могат да се купят за 168 лева, намалени от 237 лв. Сред находките за дамите, които държат на световноизвестните луксозни брандове, в момента са кожени чехли за летния сезон, намалени от 915 лв. на 830 лв. Има и от плат, които са намалени на 640 лв.

При парфюмите отстъпките са най-съществени, но са само на някои марки. В момента се предлагат мъжки аромати с намаление от 70 на 35 лв., има и такива, при които отстъпката стига 130 лв. и в момента могат да се купят за 200 лв. Бестселърите на дамските аромати са намалени от 160 на 100 лева.