0

О ще трима лектори ще се присъединят към Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен за Future Forum тази есен. На сцената на мащабното събитие за личностно развитие, което ще се проведе на 23 и 24 октомври в НДК, ще се качат световно признатите авторитети и визионери д-р Макс МакКиуон, Сара Рати и Аш Дайкс. Те ще споделят пред българската аудитория своя опит в посрещането на новите предизвикателства и откриването на възможности за развитие в съвременния бизнес.

ТОП 5 урока по лидерство от Адам Мендлър! (ВИДЕО)

Д-р Макс МакКиоун е световно признат автор и уважаван бизнес консултант с над две десетилетия опит в подпомагането на компании. През годините е работил със световни гиганти като Pfizer, Topshop, Sony, Xbox. Практическото участие на Макс в подобряването на преживяванията на клиентите на тези организации утвърждава репутацията му в световен мащаб. В своя динамичен и достъпен стил, той изследва трансформиращата сила на иновациите за оформяне на по-добро бъдеще. Носител е на множество награди, международно признат автор и известен консултант в областта на лидерството. С доказан успех в приноса си към компании от Fortune 100, споделеното знание и талантът на Макс за развитие на потенциала на бизнеси от различни сфери оставят трайно въздействие върху аудиторията на редица световни сцени.

6-те принципа на убеждаване, които работят! (ВИДЕО)

Сара Рати е новатор в областта на устойчивата мода и застъпник за личностно развитие, известна със завладяващите си ключови речи и провокиращи публикации. Тя оказва значително влияние върху модния пейзаж със своя подход към етичните практики, които я превръщат във водеща фигура в творческата индустрия. Сара е участник в много събития, сред които и тези на United Nations’ COP26, Fashion Africa, 'V&A' и други. Партнирала си е с многобройни престижни имена, а нейни творби са украсявали водещи магазини по света като Browns, Selfridges, Harrods, Harvey Nichols, Isetan, Mitsukoshi, Joyce, Nordstrom, Whistles, Anthropologie, Urban Outfitters, както и онлайн платформи като Yoox и Net-a-Porter. Нейният опит подчертава отдадеността й да образова и вдъхновява аудиторията по разнообразни теми, свързани с устойчивостта и личностния растеж.

Кой е Фредрик Харен и защо го наричат Изследователят на креативността?

Аш Дайкс е изследовател, екстремен атлет, мотивационен лектор и трикратен рекордьор на Гинес, известен със своите смели експедиции и преодоляване на всички възможни граници на човешката издръжливост. Част от авантюристичните му приключения са 21 000-километрова експедиция по Великата китайска стена, над 6000-километров поход по река Яндзъ, изминати над 2400 километра за 78 дни по предизвикателни терени в Монголия, както и 155-дневно пътешествие из Мадагаскар. Пътешествията му са спечелили признание от световни платформи, включително BBC World News, The Joe Rogan Experience, Forbes и TEDx Talks. Аш е завладяващ лектор и силно вярва в безграничните човешки способности. Чрез своите пленяващи лекции, той преподава безценни уроци за упоритост, поставяне на цели и превъзмогване на трудности.

Световни авторитети пристигат в София за Future Forum!

Шестима от лекторите във Future Forum вече са ясни. Д-р Макс МакКиоун, Сара Рати, Аш Дайкс, Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен ще вдъхновят посетителите тази есен, а към тях ще се присъединят още атрактивни лидери на мнение с дългогодишен опит и авторитет в различни сфери.

Освен да изследват психологията на професионалния успех и личностното развитие с лекциите, посетителите ще могат да се включат в уъркшопи и обучителни сесии, които ще им осигурят директна интеракция със световните експерти и възможност да се сдобият с приложими в практиката знания. В рамките на събитието публиката ще може да стане част и от кариерно изложение, за да се свърже с различни професионалисти. Работодателите пък ще могат да позиционират компаниите си във форума, за да представят възможностите, които осигуряват за бъдещите и настоящите си служители.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!