0

Black Friday в Ozone започна и хиляди продукти на атрактивни цени очакват своите притежатели. Още от началото на седмицата онлайн магазинът стартира разкриването на топ офертите от кампанията, като кулминацията с най-добри предложения е от 17 до 20 ноември. Независимо дали клиентите избират да пазаруват на Ozone.bg или във физическите магазини Ozone Live и Ozone Games, те ще открият разнообразие от предложения за всеки.

Продуктите за свободното време са сред най-търсените категории

И тази година страхотните оферти за книги, пъзели, настолни игри, мърчандайз и гейминг привлякоха вниманието на клиентите онлайн и във физическите магазини.

Богатата селекция от заглавия, световните бестселъри, както и хилядите детски книжки, правят категория „Книги“ най-посещавана от книгоманите. Всеки един може да открие подходяща история за себе си или за подарък на свой близък.

Децата са най-важните в семейството и подаръците за тях се купуват винаги първи. За малки или големи, богатото разнообразие от играчки позволява на родителите да избират от хиляди оферти, с които да зарадват мъника. Задължително за бъдещите майки е да разгледат предложенията в категорията „Майка и бебе“, където могат да открият бебешки колички, столчета за кола и всичко необходимо за бебето на страхотни цени.

Видеоигрите, конзолите и периферията са сред топ предпочитаните продукти от геймърите заради супер намаленията и възможностите за покупка на изплащане. Благодарение на стотиците оферти в категорията те могат да си осигурят едно още по-вълнуващо гейминг преживяване.

ozone.bg

Техниката отново е сред атрактивните групи продукти

Традиционно телевизори, лаптопи, смарт устройства, монитори и малки електроуреди предизвикват голям интерес от страна на клиентите на Ozone. Селекцията от утвърдени марки и производители позволява на потребителите да избират от стотици предложения на топ цени. Възможността за покупка на изплащане допълнително улеснява посетителите онлайн или във физическите магазини, като им помага да се сдобият с мечтания продукт, без да чакат.

Търсещите аудио продукти могат да избират от стотици видове слушалки, портативни колонки, аудио системи, грамофони и музикални инструменти, а Black Friday цените са причината много от тях вече да се сдобият с любимия продукт.

Всичко необходимо, за поддържането на тялото и здравето в категориите „Здраве“, „Красота“ и „Спорт“

Новите категории на Ozone.bg се развиват бързо и заемат своето място сред любимците на потребителите. Те предлагат на клиентите богат избор от козметични продукти, хранителни добавки и оферти за спорт и аутдор активности. 

В „Козметика“ са събрани на едно място топ предложения на супер цени за коса, лице и за тяло както за жени, така и за мъже. С непрекъснато разширяващото се портфолио от продукти на топ марки, клиентите могат да открият всичко, за да изразят индивидуалността си.

Разнообразието от страхотни предложения в новата спортна категория изненадва приятно – от ски оборудване за зимни месеци и удобно фитнес облекло, до артикули за къмпинг и туризъм. Категорията предлага и продукти за любимите спортове като футбол, баскетбол, волейбол, ски, плуване, тенис и още много. Селекцията от доказани на пазара марки са гаранция за качеството и комфорта, който артикулите осигуряват.

В категорията „Хранителни добавки“ спортистите ще намерят правилните продукти, с които да подобрят представянето си в залата или на терена. Освен спортни добавки, в категорията има пълен набор от продукти за здравето, имуностимуланти, билки и витамини.

Black Friday е един от най-чаканите моменти за пазаруване – разнообразните предложения на супер конкурентни цени на Ozone.bg правят избора труден, но пък удовлетворението от пълната количка и придобиването на любимия продукт е неописуемо. И така, пред компютрите и в магазините, Black Friday в Ozone вече започна!