0

О т 300 до 1000 лева излиза спа ваканция за двама в курортите ни с минерални извори за уикенда около 3 март, видя „Телеграф“ в сайтовете с обяви за почивки. В цените са включени нощувки, закуски и празнична вечеря за двама. Като бонус към офертите е наличието на топли минерални басейни, спа центрове и дори масажи.

Една от обявите е за хотел във Велинград, като офертата е за 545 лева на човек, а за двама сумата минава 1000 лева. В цената са включени нощувки, закуски и празнични вечери с гост изпълнител. За 690 лева пък е офертата за Павел баня, като отново е предвидена фолклорна програма.

Къщи

Предлагат се и вили, и къщи за гости като цените им зависят от броя на помещенията и леглата в тях. Така например се отдава самостоятелна вила до брега на язовир „Батак“ за до 20 човека на цена от 800 лева на вечер. Вилата разполага с напълно оборудвана кухня, хол с камина, трапезария, барбекю, интернет и паркинг. Всяка от стаите разполага с тераса с директна или странична гледка към язовира и планината. Две от помещенията са с джакузи и с директна панорамна гледка към язовира.

Шоу

Най-тънко излизат еднодневните екскурзии до Велико Търново за светлинното шоу „Звук и светлина“ на 3 март. Цената с автобусен транспорт от София е 35 лева на човек и включва транспорт, туристическа програма. Допълнително се заплащат входни такси на обекти, като за крепостта Царевец тя е 6 лева на човек. В църквата „Свети 40 мъченици“ входът е 6 лева, а за Музея на восъчните фигури таксата за влизане е 10 лева.

Сред офертите има и такива за Сърбия и Румъния. За 125 лева се предлага екскурзия до Букурещ. В цената е включен транспорт, нощувка и закуска за един човек. 300 лева пък излиза две нощувки от 3 до 5 март в Ниш на база ол инклузив, с програма с жива музика.