0

Р емонтираме колата на изплащане. Проверка на „Телеграф“ показа, че такава услуга предлагат както някои автосервизи, така също и финансови институции, които отпускат нарочен заем за целта.

Някои ремонти по автомобила излизат много скъпо и хората масово нямат възможност да платят наведнъж. Затова тази услуга за ремонт на лизинг набира все повече популярност, разказаха от столичен сервиз.

Условия

Условието да ви поправят колата на изплащане е да нямате други стари задължения към фирмата на майсторите. За специален заем за ремонт на колата от кредитор може да получите одобрение за няколко минути. Ако изтеглите 1000 лв. и ги изплатите до 30 дни, не се начислява лихва. Ако искаме да дръпнем 400 лв., но изплащаме сумата от три месеца до 1 година, тогава имаме лихва от над 6 на сто за целия заем. Така накрая излиза, че общо сме похарчили 426,96 лв. В полза на клиента е, че няма такса за предсрочно погасяване. Общата сума, която можем да изтеглим за ремонт на возилото, е 6000 лв.

Доставка

Друга иновация, въведена от автосервизите, са куриерските услуги. Клиентите ни, които не са от София, може да се възползват от нашите услуги и продукти чрез изпращане по куриер. Услугите почистване на дюзи, DPF филтри, TPMS сензори за налягане на гумите извършваме в деня на получаването и ги изпращаме обратно в рамките на деня, обявиха от столичен автосервиз. Междувременно магазините за авточасти пуснаха различни промоции. С намаление могат да се купят различни компоненти, като отстъпките са между 15 и 20 процента от цената. Сред офертите са съединители, водни помпи, ангренажни ремъци и вериги, кабели и запалителни свещи с 20 процента отстъпка в цената. В момента много се купуват стъргалки за сняг, като цените им вървят около 4-8 лв. По-скъпо излизат веригите, които тръгват от 50 лв. и минават 150 лв.