0

Представете вас и вашата компания в няколко изречения?

Мебелни салони Ем Дизайн предлагат цялостно обзавеждане за дома вече 15 години. Нашите мебели може да намерите както в нашите физически магазини, така и в нашия онлайн магазин. Предлагаме мебели собствено производство, както и такива, на които сме официални вносители.

Нашата цел е да предложим на нашите клиенти мебели според техния бюджет, високо качество и максимално разнообразие за всекидневна, спалня, кухня, детска стая и офис.

От кога съществува компанията, колко души работят в нея и какво наложи създаването на онлайн магазина?

През 1999 година стартира семейният бизнес с производство на мебели. Фирма Ем Дизайн е създадена през 2007 година.

Нашият онлайн магазин стартира през 2016 година с цел да достигнем до повече потребители в цялата страна. Много клиенти посещаваха магазина в град Плевен от различни населени места в България.

Онлайн магазинът улесни тяхното пазаруване.

Разкажете за вашите продукти и как поддържате интереса към тях?

Предлагаме над 15000 продукта - мебели за дневна, спалня, детска стая, кухня, офис, текстил и аксесоари. Ежедневно се качват нови продукти на нашия уебсайт. Винаги търсим и предлагаме мебели, които са съобразени с тенденциите в обзавеждането. Всеки месец имаме атрактивни промоции и големи наличности на продукти на склад.

С какво се различавате от другите магазини за мебели?

Ще използваме един много известен цитат “Избери работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш принуден да работиш и един ден през живота си.”

Страстта ни към естетиката, дизайна на мебели и интериорния дизайн, прави нашата работа удоволствие. С полученото образование, производство на мебели и интериорния дизайн, както и многогодишния опит в търговията, ние може да твърдим, че сме професионалисти в нашата сфера.

Избираме лично продуктите, като посещаваме фабрики в различни държави, за да сме сигурни в това, което предлагаме на нашите клиенти. Посещаваме изложения и семинари, за да се запознаем с последните тенденции в мебелната индустрия и онлайн търговията.

Имаме собствена логистика, както и складова база на площ от 9000 кв.м., в която поддържаме продукти на склад, за да могат нашите клиенти да получат поръчката си максимално бързо.

Продавате ли в чужбина? Какво е различното там? 

Да, продаваме в чужбина. Имаме онлайн магазин в Румъния. Пазарът е много голям и с много повече потребители от българския. Доставките ни се извършват главно с куриерски фирми.        

Какви онлайн маркетингови активности имате всеки месец?

Всеки месец предлагаме промоции на различен асортимент продукти. В някои от месеците имаме игри с награди, като използваме и инфлуенсъри. Рекламираме във Facebook, Instagram, използваме ретаргетинг инструменти. Публикуваме в TikTok и YouTube. Имаме радио реклама и външна реклама. Пускаме публикации в сайтове за архитектура и интериор.

Кой е най-силният ви мотив да участвате в конкурса „eCommerce Academy Awards 2022“?   

За нас е важна информацията, която ще получим от професионалистите, за да подобрим максимално клиентското преживяване на нашия уебсайт.  

Как планувате да агитирате феновете, клиентите и партньорите ви да ви подкрепят за "Любим магазин на публиката"?   

Ще уведомим нашите клиенти на нашата Facebook страница.

Споделете едно нещо, което искате да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 г., за да улесни вашите продажби и процеси?

Все още има клиенти, които се притесняват и нямат доверие да пазаруват онлайн. Ще бъде полезно ако има платформа, в която да се верифецират онлайн търговците.