0

Н ай-скъпият имот, предлаган за продажба у нас в момента, си търси нов собственик срещу 10,5 милиона евро. Къщата на три етажа в Бистрица разполага с огромен външен басейн, а екстериорът и интериорът са решени изцяло в бяло, тук-таме с метални акценти.
Тя се предлага от Sotheby's International Realty.

Имотът е 14 500 кв. м, а застроената площ на имението – 2000 кв. м. Къщата има огромен двор и външен басейн, заобиколен с ценни дръвчета бонсай – символ на хармонията, човека и душата, посочват брокерите в офертата.

Етажи

Имотът е на три нива и разполага с три спални. На първия етаж се намира гараж, склад, кухня, фитнес, баня. На втория е разположена огромна дневна с трапезария, кухня и тоалетна. Мебелите са от бяла кожа, а  акцент в интериора е огромен кристален полилей, който се спуска от горния етаж. Спалните са разположени на третото ниво, като две от тях имат стаи дрешници.

Бизнесмен

Проверка на „Телеграф“ показа, че имението е на собственика на транспортната компания „Биомет“ - Ваньо Алексиев. Неговата красива половинка – Цвети Василева, е блогърка и инфлуенсър и често пуска видеа в Ютуб, на които се вижда интериорът на къщата като фон. Цвети Василева, а и самият Алексиев са запалени по спорта и здравословния начин на живот, за което тя разказва в някои от клиповете си – как например да поддържаме перфектна форма с диета от 1200 калории на ден.

Двойката е запалена и по скъпите коли, за което свидетелстват редица снимки в социалните мрежи. През 2018 г. бизнесменът се похвали, че е купил лимитирано „Бугати Широн“ на стойност 5 млн. лв.

Блондинката Цвети Василева от години е с бизнесмена и обича лъскавия живот. Това се вижда от снимки и клипове, с които тя залива социалните мрежи. Красавицата в момента се шляе по френската Ривиера в компанията на известните български дизайнерки - близначките Лили и Мая.