0

С амолетни билети на цени, започващи от 20 лева в посока, пуснаха авиокомпании за полети през есента. Промоцията е за месеците октомври, ноември и декември. Най-тънко се предлагат билетите до италианския град Амалфи, като за октомври цената е 20 лева. С 10 лева по-скъпо струват полетите до дестинации като Бари, Милано и Лондон.

Кралство

В столицата на Обединеното кралство пък ще може да посетите коледния базар на Хайд парк, който е в периода от 21 ноември 2024 г. до 5 януари 2025 г. Сред активностите, които се предлагат на туристите, са леден бар, кънки на лед, както и множество други атракции.
За 37 лева пък може да летите от София до Неапол, Копенхаген, Сицилия, Брюксел и Болоня.

Кипър

На ниски цени са обявени и други дестинации като Пафос в Кипър, като в момента билетите започват от 15 евро. За 17 евро пък може да запазите полет до Палма де Майорка. Билети до Малта пък се предлагат на цени от 20 евро на човек в посока.

Достъпни

Барселона през декември е една от достъпните испански дестинации. В платформите за продажба на самолетни билети в момента цената за 3 декември е 67 евро, а връщането зависи от датата. Така за 67 евро може да си направите екскурзия до Барселона, като тръгнете на 3 декември в 20,20 часа и се върнете на 7 декември с полет оттам в 23 часа. За 63 евро на човек пък може да се посети Рим. Тръгването е на 21 октомври, а връщането на 27 октомври. В сумата са включени и летищни такси. Опциите по желание на пътниците са застраховка „Отмяна на пътуването“, като тя е 10% от стойността на билета или 6,38 евро.

Багаж

Също така допълнително се заплаща и багажът, като таксата зависи от размера на куфара, и е от 50 евро за 10 килограма регистриран багаж до 90 евро до 32 килограма. 12 евро е таксата за избор на място в самолета.