0

Р амиро Блас, световноизвестен аржентински актьор, известен с ролята си на д-р Сандовал в испанския сериал "Заключени" (Vis a vis), пристига в Пула като гост на United Media и Nova TV (Хърватия), домакини на полуфиналния кръг на журирането за престижната международна награда Emmy®. Експертното жури ще оценява категорията "Най-добро актьорско изпълнение" и по този повод на 16 юли в Пула ще се съберат многобройни професионалисти от света на телевизията, продуцентството и гости от творческата индустрия. Сред многобройните гости и поканени ще бъде отличен и актьорът Рамиро Блас, който има забележителна кариера в множество проекти. Преди пристигането си в Хърватия, той даде ексклузивно интервю за Nova TV (Хърватия), в което разказа за филмовата индустрия, актьорската си кариера и незабравимите си преживявания на различни снимачни площадки.

United Media и NOVA TV (Хърватия) скоро събират експертното жури за полуфинала на международните награди EMMY

Рамиро Блас добива популярност с участието си в аржентински и испански телевизионни сериали и филми. Ролята му в сериала "Заключени" (Vis a vis) му носи международно признание и множество положителни отзиви. Освен това Блас е работил по проекти като сериала La fuga и филма Cross the Line (2020). "За мен това е чудесна възможност да бъда там, да науча нещо за индустрията. Понякога трябва да си от другата страна, за да видиш как функционира тя", казва Блас относно участието си в това престижно събитие.

Актьорът се снима и във филма на ужасите "Пътникът". За това преживяване Блас казва: "Беше весело. За мен беше забавление, защото обичам филми на ужасите. Беше интересно преживяване. Работихме през нощта, в студа. 35 дни в продължение на два месеца, страхотен екип, със забавни режисьори и отлични актьори".

Рамиро Блас очаква с нетърпение да пристигне в Пула, тъй като вижда в това възможност да общува и да се учи от най-добрите в бранша. "Най-лошото нещо за един актьор е да си търси следващата работа. През цялото време трябва да живееш като нормален човек. Проблемът е, че нямаш постоянен ангажимент, днес завършваш един филм, но не знаеш къде ще работиш след това", споделя Блас, подчертавайки предизвикателствата, пред които са изправени актьорите.

Полуфиналният кръг на журирането за международната награда Emmy® ще завърши с гала вечеря, която несъмнено ще бъде едно от най-вълнуващите събития през годината. Пристигането на Рамиро Блас, заедно с множество други звезди и гости от света на телевизията, продуцентството и киното, допълнително ще обогати събитието.