0

П рез последните няколко години светът претърпя бързи и изключителни промени, които промениха изцяло облика на общата картина на света. Смартфоните станаха неотлъчна част от ежедневието на хората, а нуждата от постоянна връзка и безпроблемна комуникация се превърна в задължителна част от живота на всички ни. Затова Vivacom направи революция с въвеждането на неограничените планове, в крак с този бързо развиващ се технологичен свят.

Vivacom е първата телекомуникационна компания, която предприема тази стъпка, а именно – да предложи на своите клиенти тарифи, които разполагат с неограничени минути, мегабайти и SMS-и. „Въвеждането на този стандарт – планове, които дават неограничени минути, мегабайти и SMS-и в България, е много сериозна и иновативна стъпка, с която променихме телеком пазара в страната“, сподели Николай Андреев, изпълнителен директор на Vivacom.

С пет различни неограничени тарифи в различни ценови категории, Vivacom отговаря на множеството нужди на своите клиенти, правейки ги достъпни за всички. Този ход не само превръща мобилните услуги в инструмент на свободата, но и дава нови възможности. А резултатите са внушителни – рамките на само една година, почти половината от клиентите на Vivacom вече използват неограничените планове.

„Интересно е да се отбележи, че за същия период отчитаме и близо 50% ръст в потреблението на мегабайти. За нас това е доказателство, че клиентите ни наистина са оценили свободата и възможностите на неограничените планове и се възползват максимално от тях“, споделя още изпълнителния директор на Vivacom – Николай Андреев, и допълни: „За да отбележим заедно повода и да им благодарим за доверието, премахнахме ограниченията на скоростта за всички Unlimited тарифи до 31 октомври“.

Като част от отбелязването на годишнината телекомът представи и своя първи Vivacom 5G смартфон. 

„Направихме тази стъпка, за да дадем възможност на още по-голям брой хора да се възползват от предимствата и пълния потенциал на 5G мрежата и неограничените планове“, отбеляза Николай Андреев.

Новият Vivacom 5G смартфон съчетава качество и достъпност. Благодарение на своите изключителни характеристики, стилен дизайн и достъпна цена, смартфонът отговаря на нуждите на всеки потребител. Дисплеят му е достатъчно голям, за да могат потребителите да работят през него, без да губят своя комфорт, а процесорът му издържа всякакво натоварване.

“С премахването на ограниченията на скоростта, 5G Unlimited планове, страхотен 5G смартфон и достъп до най-голямата 5G мрежа в България, ние от Vivacom не само правим технологията от пето поколение достъпна за все повече хора, но и даваме на клиентите си всичко необходимо за едно перфектно 5G изживяване“, споделя още Николай Андреев.

Свободата на неограничените тарифи доведоха до революция в начина, по който българите използват своите мобилни устройства и се свързват със света. Те вече няма нужда да се притесняват за минути, мегабайти или SMS-и, тъй като са неограничени и винаги на тяхно разположение. Vivacom постави нови стандарти, които позволяват на всички ни да се насладим на свободно общуване, без да се тревожим за ограниченията.