0

Д ва стотака ще излезе 5-звезден бал на абитуриент догодина с празнична вечеря, нощувка и закуска в луксозен хотел у нас, показа проучване на „Телеграф“. Комплексите по морето и в столицата приемат резервации отсега, като крайният срок е краят на април.

Оферти

Офертите на хотелите в София тръгват от 150 лв. само за празничната 4-степенна вечеря и DJ. Освен ястия са включени 375 мл вино, 50 мл ракия, минерална вода и безалкохолно. За 5-степенно меню кувертът скача на 165 лв. в столицата. Други по-луксозни оферти предлагат куверт за 189 лв. на човек.

В цената влиза бляскаво посрещане с коктейл, специално селектирано меню, което може да бъде вегетарианско или веганско, 1/2 бутилка вино или 2 бири и 100 мл твърд алкохол, а консумацията на безалкохолни и минерална вода е неограничена. Включена е и възможността дисководещият да организира конкурс за Мис и Мистър бал, както и празнична украса. Кувертите за директорите и зам.-директорите са безплатни. Не се плаща също и за учител на всеки 25 младежи.

Нощувка

За празник с нощувка цените тръгват от 200 лв. За тази сума може да резервирате място в тузарски хотел в Слънчев бряг или Златни пясъци. Включена е храна с напитки, както и закуска на сутринта. По-нетрадиционните предложения са за круизи за абитуриенти през май. Цените им тръгват от 1000 лв. за обиколка на 5 гръцки острова и Турция. Цената е за 4 нощувки на борда на кораба, закуски, обеди и вечери, както и транспорт до Гърция с български екскурзовод. С храната вървят чайове, кафета, наливна бира и чаша вино. 150 евро се доплаща, ако искате достъп до интернет, както и неограничено количество напитки и кулинарни специалитети.

Ако искате да празнувате завършването си в Мармарис, без да обикаляте из Гърция, пригответе 585 лв. на човек. За турските курорти цените тръгват от 475 лв., като най-много са предложенията за Кушадасъ. Пакетите са за 4-звездни хотели и 5 нощувки.