0

Х отелите по зимните ни курорти започват да предлагат промоционални оферти, свързани с почивните дни между 3 и 8 март. Те обаче ще се запазят през целия месец и така до самия край на зимния туристически сезон, показа проверка на „Телеграф“. 

Първи от намалението ще намажат скиорите, а също и любителите на планините, които правят уикенд пакети за почивка. 

Деца 

От 5 март до края на зимния сезон в курорта Пампорово влизат в действие нови по-ниски цени на въжен превоз ски карта и хотелското настаняване. Това се прави с цел стимулиране на повече интензивности измежду подрастващите, тъй като от курорта афишират извънредни пакети за деца и младежи и усилва възрастта в категория юноша от 18 на 22 години. В края на март се очаква и цените на картите за лифтовете в Банско да бъдат намалени. По-ниски ще бъдат и цените на нощувките в курорта. Още по-ниска цена ще заплатите в курорта Боровец, ако ползвате лифтовете, ски екипировка или услугите на ски учител. Това се очаква да стане от 6 април и ще е до края на сезона.

Пакети

Всичките ни планински курорти ще запазят атрактивни цени и след края на сезона, като целта е да привлекат туристи през лятото. Така например има различни видове пакети за майки с деца, за възрастни пенсионери, за баби с внучета и за хора с кучета. Предлагат се скално катерене, екстремни разходки с джипове и ползване на водач по трудно достъпни терени и др.