0

Д рехи и обувки с намаления до 50% се предлагат както във физическите магазини, така и на онлайн платформите. Това установи проверка на „Телеграф“.

Например много модели сандали от висок клас в момента се продават за 105 лева, намалени от 173 лв.

Също така има много маркови маратонки, които могат да се купят с 20-30% отстъпка от 66 до 150 лева. Сега е моментът и да си купите джапанки за плажа.

Цените им тръгват от 10 лева за модели на брандове от ниския ценови клас до 60 лева за такива, които са с добро качество и стилен дизайн.

Намалените модели обаче имат ограничено предлагане на номерата и не от всеки модел може да се намери необходимият размер. 

Якета 

С от 20 до 70% са намалени и в момента модели от миналата година на зимни и якета за преходни сезони. Така в момента може да се купи яке за есента и пролетта за 45 лева, намалено от 150 лева, в светлосиньо. Размерите, които са налични, са от XS до М. От 157 на 77 лв. е по-ниска цената на зимно яке с пухена яка.

В магазините на брандовете от ниския ценови клас в момента могат да се намерят евтини бански костюми, като има различни размери и модели.

Цените на половинките са 20-30 лева, а целите са по 30-40 лв. Предлагат се и тениски с щампи, като бройката струва 5 лева, или колкото излизат два хляба.

Има и рокли на цени от 15 до 30 лева от ефирна памучна материя с всякакви дължини и цветове.

От 5 до 8 лева струват и тениските за момчета, а панталоните за лятото са от 8 до 15 лева за чифт. 

Подготовка 

Сега и моментът да се подготвите за училище, защото има намаления на маратонки, спортни панталони и раници. Например в момента има спортни обувки за момчета и момичета, подходящи за физическо, по 60-70 лева за чифт на известни брандове.

Също така има намаление на спортните екипи, като може да се намери долнище за 10 лева, но в ограничени размери. Намаления има и при някои модели раници от 60-65 лева на 40 лв.