0

П очитателите на Huawei ще открият в новата кампания на Vivacom атрактивни предложения за устройства с отстъпки до 100 лв. Промоцията се провежда от 7 до 18 януари само в онлайн магазина на оператора и включва редица устройства, сред които умните часовници Huawei GT 3 и Huawei Watch 3, безжичните слушалки Huawei Freebuds 4, както и таблета Huawei Mediapad T3 10.

Huawei GT 3 42 мм

42-милиметровата версия на Huawei GT3 е сред най-добрите умни часовници на пазара в момента. Той се отличава с дълъг живот на батерията, множество функции, свързани със здравето, както и елегантен дизайн, вдъхновен от спортните автомобили Grand Tourer. Много от опциите за управление се извършват чрез миниатюрен бутон-корона, с който се извършва свободно движение във всички посоки, зуум и други действия. Часовникът издържа до 7 дена с едно зареждане на батерията. Разполага с напълно обновена TruSeen 5.0 система за мониторинг на сърцето и други физически показатели с подобрена прецизност, както и с обновен изкуствен интелект. Сред екстрите му са също поддръжка на най-популярните сателитни навигационни системи, иновативни алгоритми за оптимизиране на маршрута, опция за предупреждение за настъпващо лошо време, предстоящи приливи, изгрев, залез и фази на луната.

Huawei Watch 3

Това е още един от най-добрите умни часовници на Huawei, достъпни на пазара в момента. Разполага с 1.43-инчов AMOLED дисплей с резолюция 466 x 466. Поддържа безжичната технология Bluetooth, както и сателитните навигационни системи GPS, GLONASS, Galileo и Beidou. Вградената му памет е 16GB, а оперативната – 2GB. Смарт часовникът тежи едва 54 гр., а размерите му са 46.2 x 46.2 x 12.15 мм. Разполага с характерните за повечето модели на Huawei здравни функции, включително мониторинг на нивото на кислород в кръвта, на нивото на стреса, на енергията, на сърдечната честота в реално време, както и на цикъла на съня. Може също и да измерва температурата на своя собственик. Разполага с опции за трениране на дишането, различни съобщения и разговори. 

Huawei Freebuds 4

Huawei Freebuds 4 са най-актуалните безжични слушалки на бранда. Те са изключително леки (всяка от тях тежи едва 4.1 гр.), предлагат високо качество на звука и използват иновативната технология Adaptive Ear Matching (AEM) за активно шумопотискане, която се адаптира към спецификите на човешкото ухо. В добавка разполагат с подобрена форма, създадена да приляга още по-добре в ухото. Могат да се свържат със смартфон или часовник чрез технологията True Wireless Stereo (TWS), базирана на Bluetooth. 

Huawei Mediapad T3 10

Този таблет поддържа 4G стандарта LTE (Long Term Evolution) и включва множество функции за работа и забавление в движение. Разполага с голям, 9,6-инчов IPS LCD дисплей, с резолюция 800 x 1280 пиксела и съотношение към корпуса от 72.8 процента. Процесорът на устройството е 8-ядрен Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425. Задната му камера е 5 MP, а предната селфи камера – 2 MP. Батерията на Huawei Mediapad T3 10 е литиево-йонна с капацитет 4800 mAh.