0

Б ургаска батка с бентли е тотален хит в социалните мрежи, след като колата му бе заснета пред един от най-скъпите хотели в Монако - „Париж“. Батката е прочут с това, че преди време бе сниман как яде наденица с лютеница на предния капак на фантастичното Bentley Mansory Continental GTC 2016.ю

Впечатляващото бентли с бургаска регистрация събра погледите пред баровския хотел „Париж“ в Монако. Кадър се появи и в специализирана група, промотираща ултраскъпи почивки по Френската Ривиера.

Датата, на която е направена снимката    не е известна, но се вижда, че туристите са с летни дрехи и маски, което означава, че най-вероятно е заснет през последния летен сезон. Бургаското бентли, което е с уникален цвят и лесно запомнящ се номер, е една от най-тузарските коли, заснети в тази серия от снимки. На заден план е знаковият за Монако хотел „Париж“ - 5-звездно бижу с богата история. Той е построен през 1864 година, в него е едно от най-големите казина на Лазурния бряг, има суперлуксозен спа център, пиано бар в американски стил, както и ресторант, оценен с 3 звезди от справочника „Мишлен“. Нощувката е между 2 и 3 хил. лева на вечер в зависимост от сезона и стаята.

Собственикът на същото „Бентли“ е заснет и по-рано как си хапва лютеница с наденица и нарязан на филийки хляб на предния капак на автомобила, чиято базова цена е около 200 000 лева. Едно от  последните публикации с бентлито в социалните мрежи е от бургаско студио за  облепяне на автомобили с фолиа с различна текстура и ефекти, като гланц, мат, трислойна перла, металик, карбон с 4D ефект, надрана стомана, имитации на кожа и хамелеон, където собственикът е инвестирал още около 300 лева, за да затъмни стъклата.