0

В столичния квартал „Овча Купел“, на ул. „Маньово бърдо“, наблюдателни съседи забелязаха нещо, което рядко може да се види и решиха да споделят за добрата постъпка в групата на квартала. За случката съобщиха във Фейсбук.

След нанесена щета на паркиран автомобил, нарушителят остави бележка, с която поднася своите извинение и посочва телефонен номер за обратна връзка, за да може потърпевшият да осъществи контакт и да се разберат относно оправяне на проблема с колата.

„Извинявам се, аз Ви одрах колата, звъннете на този номер, за да се разберем. Ще поема всички разходи“, гласи съобщението, оставено на хартиен лист и прикрепено към чистачката на автомобила.

Снимка: Фейсбук

Под поста много хора от квартала изказват надежда, че все още има добри и коректни хора, а един от жителите споделя, че и на него са му оставяли: "такава бележка пред блока в Овча Купел".

Друг жител, явно станал свидетел на случилото се, споделя: "Млада мацка с новичко тъмносиньо пежо, браво на нея, беше супер притеснена, че е направила беля. Браво на нея за постъпката".