0

Ч етвъртия сезон на Hell’s Kitchen България започна ударно с много изненади и неочаквани обрати. В динамичното кулинарно състезание влязоха 14 претенденти за голямата награда, които се срещнаха лице в лица с шефа на кухнята на Ада и бяха поставени незабавно пред първите предизвикателства за сезона.

Още в първия епизод новите участници заявиха високото си самочувствие и нестихващи амбиции за финал. Новост в предаването е появата на единствената досега семейна двойка, която ще бъде неразделна в риалити формата. Още в първите епизоди станаха ясни и първите номинирани. 

Посочените за виновни за провала в първата вечерна резервация в Червената кухня бяха Денислав и Юра, но шефът не подмина с лека ръка неуважението на Виктория към него. Това избави Юра от номинации, а престилките с цвета на запален фитил облякоха Денислав и Виктория, а от синия отбор номинирани бяха Емил и Димитър. 

В последния излъчен епизод номинираните за изгонване от кухнята трябваше да "уловят" продуктите си на картинг - писта и така с избраните продукти да сготвят ястие. Тримата четирима се изложиха тотално и шеф Ангелов беше напълно разочарован. От вечерните резервации също не беше доволен от представянето на номинираните. Така в края на предаването зрителите останаха изненадани като вместо да си тръгне един от готвачите, Ангелов подсили редиците с още четирима нови участници.