Д ве деца, бременна жена и двама мъже са откарани в болница след жестока катастрофа по пътя Варна - Бургас, близо до Старо Оряхово. Състоянието на ранените е тежко, лекарите от МБАЛ "Св. Анна" във Варна правят всичко по силите си да спасят живота им.

Две деца, бременна жена и двама мъже са откарани в болница след жестока катастрофа по пътя Варна - Бургас, близо до Старо Оряхово. Състоянието на ранените е тежко, лекарите от МБАЛ "Св. Анна" във Варна правят всичко по силите си да спасят живота им.

Тежкият инцидент стана около 12:38 часа. Бургаски ситроен и рено с украинска регистрация са се сблъскали челно при навлизането в остър завой. Наложило се е на мястото да бъде изпратен специализиран автомобил на пожарната, който да разреже двете коли, за да бъдат извадени хората от там. Знае се, че българинът, който е пътувал в бургаския ситроен, е бил сам в колата. Семейството с двете деца е било в украинската кола.

Към момента на мястото на произшествието се извършва оглед, движението се осъществява само в средна лента и има огромно задръстване. Предполагаемата причина за тежкото произшествие е несъобразена скорост, заради която и двете коли най-вероятно не са карали в лентите си при навлизането в завоя.