„Без шапка сме, Българийо мила, но за нас е огромна, огромна чест! Министър Комитова, Вие сте най-невероятната смела и храбра жена, която съм срещала в живота си! Жана д’Арк, поклон!“, написа в социалните мрежи Мариела Балева - пиарката на служебната министърка на регионалното развитие Виолета Комитова, по повод предаването на властта.

А ето и продължението на поста:

„…А за мен беше най-голямата чест и подарък на Съдбата!

Г-н Президент, благодаря Ви, че се доверихте на един абсолютен професионалист, какъвто е арх. Виолета Комитова! А тя направи един железен екип, който показа максимума на максимума. Екип, който дори не разбра какво убийствено темпо наложи тя. Екип, който хвърли всички сили, за да покаже нов стил на работа. Стил, който е достоен за уважение.

Благодаря и на премиера Стефан Янев, който даде доверието си на министър Комитова да посочи с кого иска да работи. Голяма беля бяхме, но показахме на България как трябва да се работи. С такъв човек като г-жа Комитова е трудно, но и много лесно да се работи. Защото е важна душата. Тя е сила, огромна сила!

Арх. Виолета Комитова е такава огромна сила, защото всички научиха какво е закон, какво е разрешение за строеж и какво е Акт 16. Само това е достатъчно.

Вече трябва да се скача  високо - над летвата. Дано се случи. Няма университет в света, който да преподава опит. Опита го преподава животът и то, когато си на тръстиката. Това е истината, която разбрах от тази невероятно храбра жена.

Медиите водеха война - гадна война, но войната бе спечелена. Убедена съм в това. Знаете ли, на противника винаги трябва да се даде шанс - остави го ма-а-алко да шавне. Големи обороти, тежка работа. Но резултатът е много добър. От стимулиране на присъствие няма нужда. Най-важното нещо е увличането на хората в кауза. Която си заслужава! Въртиш, въртиш, темпо-темпо, трябва да се направи нещо веднага.

И без симулации, не обичам двойкарите!

Ето това е нашата Желязна лейди!

И още - знайте, че арх. Виолета Комитова ще бъде перфектният кандидат за кмет на София!

Рождество Христово идва! Бъдете щастливи и вярвайте! Господи, благодаря!“