П ласьор на дрога, спипан с 323 г канабис на стойност 1956 лв успя да постигне споразумение с наблюдаващия досъдебното производство прокурор, което му осигури 23 месеца в затвора при 4-годишно отлагане изтърпяване на наказание.

Пласьор на дрога, спипан с 323 г канабис на стойност 1956 лв успя да постигне споразумение с наблюдаващия досъдебното производство прокурор, което му осигури 23 месеца в затвора при 4-годишно отлагане изтърпяване на наказание.

Наскоро навършилият пълнолетие Михаил Пламенов криел дрогата на различни места в цветарския магазин на родителите си недалеко от центъра на Стара Загора, където се водел като продавач.

Скривалищата са били намерени след подаден оперативен сигнал в полицията малко преди Коледа миналата година, тревата е била разпределена в зависимост от процентното съдържание на тетрахидроканабинол. В хода на обиска е била иззета и електронна везна, ползвана при сделките. Младият мъж, за когото това е първо осъждане ще трябва да плати глоба в размер на 3 000 лв и още 345 лв за направените по досъдебното производство разноски.Споразумението е одобрено от състав на старозагорския окръжен съд и има окончателен характер.