0

Л идерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в парламента, че няма да си даде имунитета. Думите на Борисов са по повод исканията на прокуратурата за свалянето на имунитета му по делото "Барселонагейт".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Бориосв обяви, че не притежава имот в Испания. Той беше категоричен, че няма да даде имунитета си, тъй като разчита атаките срещу него и ПП-ДБ като опит да се провали съставянето на правителство.

"Трябва да си сляп да не виждаш какво се случва. Вчера ли министъра разбра за мъртвите души. Защо вчера поискаха моя имунитет? Целта е да няма правителство. Трябва да има правителство с нормално мнозинство. Днес ще се видим пак с ПП и ДБ , защото хаоса е огромен. Съдебната реформа си им цена. Ние приехме закона за контрол на главния прокурора и започнаха атаката по партията на промяната. Изтече записа..", каза Борисов.

Според него изтичането на записа от Националното заседание на "Продължаваме промяната" не е случайно. "Кога някой си е давал имунитета и му е назначавана охрана? Трябва да погледнем и от тази гледна точка", попита Борисов.