0

В бесен шофьор спретнал страшен цирк на пътя, като подгонил паяк, който вдигнал колата му, и се метнал в нея.

Снимки на мъж зад волана на натоварена на репатрак кола предизвикаха вълна от коментари във Фейсбук групата „За Казанлък“. От тях става ясно, че мъжът видял качената си върху платформата на камиона кола и хукнал през пътното платно да я спасява с голи ръце, крещейки: „Ей, какво правите, б-е-е...“.

„Репатриращият автомобил тръгна, а младежът бяга след автомобила и се качи в движение, след като личния му автомобил беше репатриран“ описва ситуацията потребител на казанлъшката група в социалната мрежа и уточнява, че е бил на автобусната спирка, когато екшънът се разиграл.

„Този скочи върху паяка и се настани в колата. Запали я и започна да превключва на първа - задна. Да бяха му освободили гумите и като иска с 200 на задна да слиза“, разказа и дама под куриозните снимки, под които заваляха и коментари срещу действията на общинските служители.

Ситуацията на кратко е изглеждала така: автомобилът е бил в нарушение, без човек в него, качен е на платформата и в момента на тръгването, лицето се качва в автомобила си, запалва го и се опитва да тръгне напред и назад. В момента, в който служителите на паяка му казват, че вече звънят в РУ-Казанлък, водачът се съгласява да си плати глобата, слиза от автомобила и пеша отива до наказателния паркинг, съобщава Кazanlak.com, като цитира ръководителят звено кратковременно паркиране, паркинги и гаражи към Община Казанлък Апостол Терзиев.

Фейсбук/За Казанлък, Надежда Миткова Христова

Фейсбук/За Казанлък, Надежда Миткова Христова