0

Х ванаха мъж, който търка жезъла докато шофира.

Онанистът е засечен да лъска бастуна, докато шофира лек автомобил Тойота в бургаския ж.к. "Възраждане". На видео се вижда как водачът на колата с бургаска регистрация се облекчава с едната ръка, а с другата държи волана.

На безсрамникът му се стъжни от публичната изявата, след като бе изловен и заснет от будна гражданка, докато преминавал няколко пъти през ул. "Дебелт", след което бе изтипосан пред целия свят в нета.

"Докато събирах прането забелязах червената Тойота. Не знам защо се загледах точно в тази кола. Видях как мъжът мастурбираше и в същото време шофираше. Събрах прането, след което се прибрах вкъщи и след 3-4 минути реших да изпуша една цигара на балкона. Телефонът беше в ръката ми, когато отново видях Тойотата да преминава и успях да я снимам. По улицата минаваха и пешеходци, които явно се прибираха към дома след бурята, и вероятно са се разминали със "странния" шофьор. Подобни извратени прояви навеждат на мисълта, че този човек, който е може би около 35-годишен, явно е психически неуравновесен. Едва ли се прибира от фитнес и си клати шейка", разказва очевидката, цитирана от "Флагман".

"Какво ще стане, ако утре започне да напада жени, за да задоволи сексуалните си нужди?", пита още авторката на видеото.