0

„Господ ме спаси и благодарение на Него съм жив!“ - заяви пред „Телеграф“ Динко Вълев.

Ловецът на бежанци, както е известен любимецът на народа, пострада при опасна операция по изтеглянето на цистерна в Девня.

Рокади

„Даваха ми само 20% шанс да оцелея, а 80% бяха за фатален край. Беше ми много трудно. Но аз съм вярващ човек. Благодарение на Господ съм жив“, поясни пред „Телеграф“ Динко.

Преди това той пусна в социалните мрежи кратко видео как вече е излязъл от болницата и се е подстригал. Ясно е, че още се оправя, но нещата вървят в положителна посока. Динко отсече: „Няма да остана инвалид! Не знам кой го написа това. Защо искат хората да бъдат тъжни, да им се случва лошо, а? Аз съм здрав! Да, имах малко рокади в живота си през миналата седмица, но съм силен човек и ще се справя! Ако беше някой друг на мое място, да си е заминал. Много хора ме подкрепиха, помогнаха ми, но няма да цитирам имена. Благодаря ви искрено!“.

Помощ

Миналата седмица при акция по изтегляне на аварирала цистерна в района на Девня прочутият ловец на бежанци пострада. Тогава бе откаран в МБАЛ „Св. Анна“ във Варна, където влезе в шокова зала. После бе преместен с хеликоптер до „Пирогов“ в София. Динко Вълев се възстановява бързо и вече се чувства добре, което демонстрира лично пред „Телеграф“ и в социалните мрежи.