0

В епицентъра на предизборната кампания сме и всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действие. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на редовното заседание на Министерския съвет.

"12 дни преди 2-ри април сме готови за избори. Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни, които предстоят след тях", попита той.

Донев отбеляза, че всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти и волно или неволно го въвличат в предизборната игра с небивалици и лъжи.

"Ние сме служебна власт как ни наричат е без значение - техническо, временно или назначено правителство. Ще припомня, че последните месеци се управлява от служебно правителство заради неспособността на 48-ото Народно събрание да създаде редовна власт. Това е причината да ни предстоят поредни парламентарни избори. Очакванията ни са политическите сметки да включват и след изборните дни, когато избраните ще взимат решения за общото ни бъдеще в България", завърши служебният премиер.