0

П ътен инцидент, две ранени жени от чистотата и последвало кроше в лицето на шофьора. Това се случи в понеделник към 11:00 часа в центъра на Разлог.

Екшънът се разиграл на кръговото кръстовище между улиците „Опълченска“, „Черна река“ и „Стара планина“. Там е станала лека катастрофа, при която товарен автомобил, шофиран от 31-годишен водач от Разлог, при потегляне от кръстовището е блъснал 48-годишна жена, която в този момент полагала общественополезен труд за получаване на месечни помощи и метяла улиците.

Пътното произшествие разгневило близък на блъснатата жена - 53-годишен мъж, който също чистел край кръстовището.

Той нанесъл удар с юмрук в лицето на водача, който потеглил с автомобила и за беда блъснал втора жена - 36-годишна разложанка, която също била част от програмата за месечни помощи и метяла до кръстовището.

С контузия в областта на коляното е пострадала 48-годишната жена, а с контузия в областта на ходилото е 36-годишната й колежка.

След извършен медицински преглед те са освободени за домашно лечение. Водачът на автомобила е пострадал с контузия в областта на окото и е настанен за наблюдение в МБАЛ-Разлог със съмнение за комоцио.

53-годишният побойник е задържан със заповед в ареста до 24 часа.

На участниците в инцидента са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.