3

Д ив екшън, доказателство за дивите ни нрави, се разигра на летището в София.

Гранична полицайка нападна бакшиш, който пък решил, че в неговата кола може да прави, каквото си иска и най-безцеремонно снима униформената.

Ситуацията на Терминал 2 е заснета от водача, който се оказва, че е таксиметров шофьор - Петър Караиванов, информира glasnews.

От кадрите се чува, че граничната полицайка казва няколко пъти на водача да не я снима а той й отвръща с думите: "В моята кола мога да правя каквото си искам".

Това вбесява служителката на "Гранична полиция" , която шамаросва шофьора през прозореца на автомобила, в резултата на което проблемният телефон излита.

Избеснелият бакшиш се разкрещява: "Не ми блъскай телефона!".

@peter.karaivanov0

 

♬ original sound - Peter Karaivanov

Дивите отношения веднага активизират коментаторите в мрежата, които пък се скараха помежду си:

"Агресията никога не помага, по лицето й личи, че е решена на всяка ще го накаже, защото има силата възможността да го направи", пише Иво Б.

"Абсурдистан е това, тези са над, над, над законите", добавя Нури С.

"Няма право да посяга на чуждо имущество госпожата, добавя друг потребител.

Други застанаха на страната на полицайката:

"Тва е летище, там правилата са други. Мерките за сигурност са по-затегнати от други локации. А и вероятно сте спряли неправомерно. Аман от разбирачи.", посочава А Петров. Той бе контриран, че такситата имат право да паркират там.

"Това, ако беше в Западна Европа, да са го изкарали, влачейки от колата. Можел да си “прави,каквото иска” …поредният наглец", смята А.Димитров.

В друго видео от същия шофьор, друг служител на "Гранична полиция" му разяснява, че концесионерът определя кой може и кой не може да паркира на въпросните места.

@peter.karaivanov0

 

♬ original sound - Peter Karaivanov

Както се казва, за пореден път показваме, че сме „тъмни балкански субекти“ и си мислим, че можем да решим проблем с шамари и агресивни реплики.