0

В брой 48 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 2 март, ще откриете: Той е на 41, умен и красив, преуспял. И е ерген. Познавате го като Санджар от „Дъщерята на посланика“. И не, няма връзка с Туба Бююкстюн. Двамата са просто приятели. Както и повечето му екранни партньорки. Това, че играе толкова добре ролята на влюбен мъж и на всеотдаен баща му носи още бонуси в реалния живот, защото зрителките са потенциално влюбени в образите, в които той влиза. Той е Енгин Акюрек и е героят, който съблазнява от първа страница на „Златно време“ - безплатното приложение на „Телеграф“, което може да намерите във вестника всеки четвъртък.

В брой 48 на „Златно време“ ще прочетете още за един японски професор, който предложи на старците да си направят масово сепуку, за да облекчат системата и да не са в тежест на младите. Точно като в сюжета на филма „Балада за Нараяма“.

Журналистът Иван Петрински ни разхожда до строго охраняван затвор в Салвадор, който се гласи да побере 40 000 гангстери. 2000 от тях вече постъпиха там по бели гащи. Жени Викторова представя в рубриката „Носталгия“ портрет на звездата Робертино Лорети. Днес той е на 76, радва се на живота в компанията на втората си съпруга Маура, която е с 14 години по-млада от него и не пожела синът му Лоренцо да следва пътя му, за да не пропилее детството си в името на славата. Влизаме заедно в кухнята на филма „Кръстникът“, за да опитаме любимите на мафиотите ньоки със сирене. В „Златно време“ ще разберете как се приготвят.

Журналистът Румен Жерев продължава поредицата „Клуб 27“ с портрет на Ейми Уайнхаус – бялата жена с черна душа. Горещи вълни ще залеят мъжката аудитория със страница за една от най-известните звезди на индустрията за възрастни – порнозвездата Анджела Уайт. И още: - Кои 7 болести могат да се видят по ръката - Защо рискът от цистит се увеличава в менопаузата – интервю на сътрудника на „Златно време“ д-р Румен Какарашев с уролога д-р Ивайло Димов - Практични съвети за дома – как да премахнем болката в гърлото с маршмелоу и да наложим изгореното с горчица - Топ 5 на героите от турските сериали, за които жените мечтаят Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение за златните ни читатели!