0

Е дна невероятна актриса и красива жена приветства феновете на „Златно време“ - приложението на вестник „Телеграф“ за хората от третата възраст и за всички наши любознателни читатели.

Тя е Мишел Пфайфър и покрай очите й вече личат бръчки, което е съвсем нормално за една жена на 66. Но за разлика от повечето си колежки не рискува да легне под скалпела и не се обезобрази – примерите на актриси, решили да се подмладят и превърнали се в плашила не са един и два. Ще научите от какво се страхува най-красивата вещица на всички времена – роля, която играе с финес. И как е била оплетена в мрежите на секта, от която се е отскубнала с много усилия.

Както винаги в приложението е и уникалната рубрика „В кухнята на...”, с която надигаме капаците на тенджерите в различни филми и сериали. Този път рецептата е от сериала „Как се запознах с майка ви”. Кой иска да хрупа бисквити?

Феновете на турските сериали вече знаят, че във всеки брой на „Златно време” и всеки четвъртък има по нещо за тях. Този път ви поднасяме новини в аванс за сериала „Моето име е Мелек”. Ако се умилявате на любовните сцени на Мелек и Халил или Йомер и Дефне, а защо не и на тръпката между Вилдан и Кенан, значи сте непоправими романтици.

Още една уникална рубрика – Ретро спорт, в която този път ви разказваме за брата на Михаил Булгаков, който става шампион по футбол у нас и пак тук среща голямата си любов.

Прелюбопитно четиво за трънения венец на Исус, който зеленеел и след 1000 години.

Каква е историята на химна „Върви, народе възродени”.

Каква родова памет пази Бухчевата къща и къде.

Защо и как Макрон се дистанцира от Жерар Депардийо.

Предстои ли нов рекорд на активност на Слънцето и какви са циклите.

Как и защо паркът в Белица се сбогува с мечока Чарли.

Къде рибар се похвали с улов на праисторическа костенурка и грамадна щука.

Как виаграта влияе на Алцхаймер.

Как да блокираме гените на стареенето.

Как и защо да си наклепаме главата с желатин.