0

С лед Фончо се появи и Фонка - малко момиче седна зад волана да шофира под надзора на баща си! На кадрите, които се завъртяха в публичното пространство се вижда, че таткото явно е доволен, че малката му дъщеря се справя добре и задава маршрута по време на движението.

„Това дете ще расте с мисълта, че всичко му е позволено. Ние сме единствената държава, в която когато записваш курс те питат „Ти карал ли си?”. Това се приема за нормално. В този случай е можело да се стигне до трагичен инцидент, ако на пътя изскочи пешеходец, например. Призовавам родителите да водят децата си на картинг писти и подобни места, а не да шофират с тях из улиците на градовете.

ПОРЕДНИЯТ ФОНЧО: Непълнолетен подкара кола, придружителят му нападна полицай

Рано или късно подобни неща ще доведат до почернени семейства”, обясни Красимир Георгиев, председател на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България пред NOVA.

НОВ ФОНЧО: 11-годишен подкара кола, помете два автомобила

Това е поредният случай на дете, което управлява моторно превозно средство. Сред най-скандалните е „подвига“ на 10-годишния Фончо Тариката, който стана известен с потресаващ видеоклип, в който върти волана на мощен джип.