0

Г ласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските проблеми на хората .Това заяви служебният премиер Гълъб Донев след като упражни правото си на вот. 

"Народни представители, който ще защитават интересите на хората, не своите собствени, гласувах за политически представители на народа, които ще бъдат избрани в  Народното събрани, да дават пример за толерантност, възпитание, диалогичност и търпимост. 

Надявам се избирателната активност да е висока и дано политическите партии са успели със своите послания да привлекат повече гласоподаватели, така че да има едно легитимно Народно събрание, което да изразява волята и интересите на българските избиратели", каза още Донев. 

"Изборите трябва да бъдат честни, не чести. Влизането в спирала от избори не е от полза на нито един български гражданин. Необходимо е стабилно мнозинство, което да излъчи редовно правителство", заяви служебният премиер. 

"България прави решителни стъпки за диверсификация на доставки и пътища за доставки", заяви той лаконично на въпроса за интерконектора с Гърция, който беше пуснат в експлоатация на 1 октомври.

Преди гласуването в секцията на служебния министър-председател Гълъб Донев, три пъти машината даде грешка. Член на СИК повика техник три пъти в рамките на 10-ина минути.