0

Д епутатът от "Продължаваме Промяната" Христо Петров, популярен и като Ицо Хазарта, благодари на всички хора, които са упражнили своя вот на парламентарните избори на 2 октомври.

"Благодаря на всеки един от вас, който намери време и смисъл тази неделя да гласува - независимо за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е достойно, въпреки различните ни политически пристрастия", написа в пост в официалната си фейсбук страница. 

"На всеки шест човека, гласували на миналите избори за "Продължаваме промяната", петима са го направили отново. След най-тежката от последните 25 години - с война, със световна финансова криза и огромна инфлация в цяла Европа - тези хора ни подкрепиха отново. Благодарим ви", допълни той. 

Депутатът от ПП посочи, че разбира и хората, които са решили да не гласуват. Според него те също имат основания да го направят. "Приемам, че е трябвало да направя повече, за да оправдая тяхното доверие и да ги убедя", написа той.

"Нещо лично към всички онези, които цяла година казват "мястото ти не е там", "пей си песните" и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, "наркоман ", "боклук" и други ласкави определения - огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори, са го направили отново. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми. Това е най-голямата болка на Мръсната машина - хората започват да разбират, че мястото на тези като мен е точно там", заяви Ицо Хазарта.

И отправи послание към социологическите агенции: "Поздравявам ви, че този път успяхте да познаете победителя на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този повод."

"На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб", допълни той.