0

А ктьорът Христо Гърбов е катастрофирал, като се блъснал в крава. Това разказа самият той пред NOVA.  В колата е била и неговата съпруга - режисьорката Иглика Трифонова.

"Беше страшно! Разминах се с кола и изведнъж видях крава пред мен. Прецених, че ако се ударя в корема й, всичко заминава. И затова я ударих отстрани. Ударът беше много тежък за кравата, а колата ни беше потрошена. Нищо не ставаше от нея. Изпаднах в шок, защото трябваше да карам след това без предно стъкло", сподели Гърбов.

Неговата съпруга Трифонова е имала още един критичен момент - режисьорката е била в епицентъра на потопа по Южното Черноморие. "Аз бях там, Христо много ми липсваше, но се бях мобилизирала да не му го кажа по телефона. Беше страшно. Един от тези моменти, в които се срещаш челно с природата. Тя не се шегува и винаги може да покаже големината си. Да се сблъскаш с това е истински страшно и значимо. Вече гледам на всичко около себе си с някаква лупа, природата ни кара да се замислим", сподели тя. И допълни, че благодарение на качествен дренаж дворът ѝ не се е превърнал в басейн.

Христо Гърбов уточни, че жена му е способна да запазва самообладание. "После като видях по телевизията се притесних и започнах да звъня и да питам, а тя вече чистеше водата. Васко Драганов има къща в Царево, двамата започнахме да звъним и да се притесняваме. Община Царево бързо се организира и се справи с бедствието, доколкото е възможно, както и кметът на Лозенец", смята той.